Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Άρης – ΑΠΟΕΛ: Θα σπάσει ή θα αντέξει το «ατσάλι»;

Άρης – ΑΠΟΕΛ: Θα σπάσει ή θα αντέξει το «ατσάλι»;

Άρης – ΑΠΟΕΛ: Θα σπάσει ή θα αντέξει το «ατσάλι»;

Τι σεζόν κι αυτή για τον Άρη! Ό,τι δεν πέτυχε από τότε που άνοιξε τις πύλες του το ΓΣΠ, το έπραξε φέτος. Νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια για πρώτη φορά στο γήπεδο του Γυμναστικού Συλλόγου τα Παγκύπρια από το 1999! Την Κυριακή, όμως, θέλει να σπάσει μια άλλη «κατάρα».

Να νικήσει δηλαδή τον ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά στη Λεμεσό από το 1995 σε παιχνίδι πρωταθλήματος, σπάζοντας άλλη μια παράδοση από «ατσάλι». Η προηγούμενη φορά ήταν για τον γ’ γύρο, που πειραματικά δοκιμάστηκε εκείνη την περίοδο, και το αποτέλεσμα ήταν 1-0 για τους πράσινους.

Τότε φυσικά ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Η ομάδα της Λεμεσού τερμάτισε προτελευταία (11η) και θα υποβιβαζόταν με την ουραγό Ομόνοια Αραδίππου. Ωστόσο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος αποφασίστηκε αύξηση των ομάδων και δεν ίσχυσε υποβιβασμός.

Φέτος, όμως, είναι αλλιώς καθώς αν επικρατήσει την Κυριακή απέναντι στους γαλαζοκίτρινους θα πρόκειται για το μεγαλύτερο βήμα προς τον πρώτο πρωταθληματικό τίτλο της ιστορίας τους.

Από την πλευρά του, ο ΑΠΟΕΛ έχει κάθε λόγο να επιθυμεί συνέχεια της ροής των αποτελεσμάτων του στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Για να μην εκτροχιαστεί επικίνδυνα από την προσπάθεια επιστροφής του στον θρόνο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-04-20T19:11:00+02:00
Go to Top