Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Άρης Λεμεσού: «Οι διοικούντες της ΑΕΚ συμπεριφέρονται ως οπαδοί, είναι απογοητευτικό»

Άρης Λεμεσού: «Οι διοικούντες της ΑΕΚ συμπεριφέρονται ως οπαδοί, είναι απογοητευτικό»

Άρης Λεμεσού: «Οι διοικούντες της ΑΕΚ συμπεριφέρονται ως οπαδοί, είναι απογοητευτικό»

Ο Άρης Λεμεσού απάντησε με ανακοίνωσή του στον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος κατηγόρησε σε δηλώσεις του τον Βανά Άλβες για την ένταση που προκλήθηκε στο ματς της 2ης αγωνιστικής.

Ένταση επικράτησε στο ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Άρη Λεμεσού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να διαπληκτίζονται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη φυσούνα.

Ο Άρης θέλησε να απαντήσει με ανακοίνωσή του στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των αντιπάλων του, σχετικά με την επίρριψη των ευθυνών για το συμβάν στον Βανά Άλβες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΚ μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στις οποίες επέρριψε ευθύνη για την ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στον αρχηγό της ομάδας μας Βανά Άλβες, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα μας. Θεωρούμε ότι μετά τη μυθοπλασία, είναι σωστό να ακουστεί και η αλήθεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο αρχηγός μας Βανά Άλβες, γινόταν δέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στο Νότιο πέταλο. Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας οι ήχοι και οι χειρονομίες μαϊμούς γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο αρχηγός μας να κάνει τη κίνηση με την υψωμένη γροθιά που είναι το παγκόσμιο σύμβολο κατά του ρατσισμού. Αυτή ήταν η χειρονομία που έκανε και προς την κεντρική εξέδρα ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Καμία πρόκληση, καμία απρεπής χειρονομία.

Εάν η ΑΕΚ θεωρεί ότι η παγκόσμια αναγνωρισμένη κίνηση κατά του ρατσισμού είναι πρόκληση, προφανώς και να είναι οι μόνοι που το πιστεύουν. Ο Άρης Λεμεσού καταδικάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά κατά των ποδοσφαιριστών μας και τονίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούμε οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, ή μέλη της ομάδας μας, από όπου και αν προέρχεται.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να καυτηριάσουμε τη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ στην είσοδο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα. Εάν αυτή είναι η ιδέα τους για φιλοξενία, θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Αυτά που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων, δεν έγιναν και δε θα γίνουν ποτέ σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι του Άρη. Όταν οι διοικούντες την ΑΕΚ συμπεριφέρονται ως οπαδοί, είναι απλά απογοητευτικό»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-04T23:35:33+02:00
Go to Top