Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Έλιο Πίντο στον Super Sport FM: “Το ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει σύντομα!”

Ο Έλιο Πίντο μίλησε στον Super Sport FM. Βρίσκεται στην Πορτογαλία και εξακολουθέι να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ασχολείται και με τις πωλήσεις ακινήτων. Ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το σημερινό νέρμπι. 

Σχετικά με το ΑΠΟΕΛ που μένει εκτός εξάδας και την μαύρη σελίδα της ιστορίας του σχολίασε: «Ενημερώνεται συνεχώς για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Κύπρο και τις εξελίξεις. Ναι όντως έιναι μια μαύρη σελίδα για το ΑΠΟΕΛ. Φανηκε από την αρχή με τις λάθος επιλογές. Αλλά αυτό είναι το ποδόφαιρο.Παρόλα αυτά μπορεί να αντεπεξέλθει το ΑΠΟΕΛ και να γυρίσει σελίδα.»

«Είναι μέρος του ποδοφαίρου οι αποτυχίες και οι απογοητεύσεις, αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες, όπως και στην Μπαρτσελόνα αλλα πρέπει να αφοσιωθούμε στο μέλλον και να βρούμε τις λύσεις, ίσως στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ να ανακαλύψουμε νέους παίκτες. Πιστεύω ότι ο Σ. Πουρσαϊτίδης είναι πολύ ικανός σαν προπονητής και μπορεί να πάρει το ΑΠΟΕΛ ξανά ψηλά.

Κρατάω επαφή με τον πρώην συμπαίκτη μου όπως και με πολλούς άλλους χαρη στα social media. Μου αρέσε ο Πουρσαϊτίδης μου αρέσει και λόγω χαρακτήρα αλλά θεωρώ πως είναι καταπληκτικός στη δουλεια του.»

Ο Έλιο ανέφερε πως έχει δίπλωμα πρώτου επιπέδου προπονητιικής και ετομάζει το δεύτερο. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την πρώτη κατηγορία και θα το προσπαθήσει. «Γιατί όχι να αναλάβω τον παγκο του ΑΠΟΕΛ, αλλά χρειάζεται χρόνο για ένα προπονητή. Αυτό που συμβαίνει παντού και λόγω βιαστικών αποφάσεων, πρέπει να δίνεται χρόνο στους προπονητές για να εφαρμόζουν τις ιδέες τους, τουλάχιστον μια σεζόν χρειάζεται. «Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει σύντομα το ΑΠΟΕΛ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Άλλωστε δεν έχει και την επιλογή να μην το κάνει.»

Για το ντέρμπι ανεφερε:

«Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να εμφανιστούν και να παίξουν. Θα κλείσουν αυτή τη σεζόν και κάνουν μια νέα αρχή. Πιστεύω ότι οι βάση των αποτελεσμάτων οι τρεις προπορευμόνοι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-20T14:47:50+02:00
Go to Top