Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Έτσι πάει στο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ (αγωνιστικά νέα)

Αποστολή με όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα και με εξαίρεση τον Τόμας Ντε Βινσέντι που δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθεί κανονικά, για τους υπόλοιπους θα αποφασίσει ο Μικ Μακάρθι αύριο, όσον αφορά ποιους θα επιλέξει να έχει στη διάθεση του.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση κα οι αποφάσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ έχουν να κάνουν με το βαθμό ετοιμότητας του κάθε ποδοσφαιριστή. Οι Νσούε, Γουίλερ, Ανουάρ προέρχονται από τραυματισμούς, ο Ζόρζε είχε γαστρεντερίτιδα και έχασε κάποιες προπονήσεις ενώ δεδομένη είναι η επιστροφή του Ντονγκαλά ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Από τη στιγμή που πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Ιρλανδός προπονητής, είναι δύσκολη και η πρόβλεψη ενδεκάδας, αφού για κάποιες θέσεις προκύπτουν ερωτηματικά. Όπως για παράδειγμα για τα αμυντικά άκρα με τους Νσούε, Ζεράλδες, Γουίλερ και Σιέλη να διεκδικούν δύο θέσεις, ενώ παίζεται η θέση και στο κέντρο της άμυνας, μεταξύ Ζόρζε και Σάντος. Ερωτηματικό και για τη μεσαία γραμμή, με τον Ανουάρ να κρίνει το πλάνο από το κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-06T15:31:42+02:00
Go to Top