Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ίλιεφ για το ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ:  «Θα γεμίσουν το γήπεδο, δεν θα είναι εύκολο…»

Ίλιεφ για το ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ: «Θα γεμίσουν το γήπεδο, δεν θα είναι εύκολο…»

Ίλιεφ για το ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ:  «Θα γεμίσουν το γήπεδο, δεν θα είναι εύκολο…»

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ίλιαν Ίλιεφ με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Μπότεφ Πλόβντιβ. Δεν θέλησε να μιλήσει για πιθανότητες, ωστόσο… προειδοποίησε τους συμπατριώτες του για το παιχνίδι στο ΓΣΠ, το οποίο όπως είπε δεν θα είναι εύκολο, αφού οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Όσα δήλωσε ο Ίλιαν Ίλιεφ:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς ξένους παίκτες και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως και η Μπότεφ. Θα είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον ματς για τους οπαδούς. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα γεμίσουν το γήπεδο και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για την Μπότεφ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα είναι όμως σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν μπορώ να διακρίνω και να μιλήσω για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Είμαι επαγγελματίας και αφοσιωμένος στην ομάδα μου».

«Η σεζόν ήταν καλή για έναν νεαρό παίκτη όπως εμένα, γίναμε πρωταθλητές. Νομίζω συνήθισα το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Έχω ήδη αφομοιωθεί και η δεύτερη μου χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη. Όλες οι ομάδες εδώ παίζουν επιθετικά και υπάρχουν χώροι. Οι ξένοι είναι περισσότεροι, οπότε είναι δύσκολο να κρίνω αν παίζουν στην Κύπρο ή στη Βουλγαρία πιο γρήγορα. Όπως και να έχει όμως υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από σπουδαία πρωταθλήματα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-18T11:53:40+02:00
Go to Top