Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΕΚ: «Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»

ΑΕΚ: «Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΑΕΚ εκφράζει την έντονη αντίθεση της στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για την Βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης και ξεκαθαρίζει πως εφόσον αυτό εγκριθεί θα αντιδράσουν με ένταση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Παρά τις έντονες ενστάσεις μας και τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις της αστυνομίας, παρατηρούμε ότι εξακολουθεί να συζητείται το ενδεχόμενο όπως, στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΠΟΕΛ, παρακαμφθεί η μέχρι σήμερα πρακτική σύμφωνα με την οποία η κερκίδα των φιλοξενουμένων χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την φιλοξενία των 50 ατόμων που συνοδεύουν την φιλοξενούμενη ομάδα.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν προκύπτουν θέματα ασφαλείας από την ταυτόχρονη παρουσία στην ίδια κερκίδα των 50 οπαδών μας και των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, τότε είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να γίνουν κατάλληλες διευθετήσεις για να εφαρμοστεί ο κανονισμός 7.1 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και παραχωρηθεί στην ΑΕΚ το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Tελειώνοντας προειδοποιούμε άπαντες ότι στο ενδεχόμενο όπου εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση. Ας σκεφτούν οι υπεύθυνοι του ΓΣΠ πως ενδέχεται να εξελιχθούν τα πράγματα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων στο τέλος του αγώνα, στο ενδεχόμενο νίκης της ομάδας μας. Κρίμα που γίνονται καν τέτοιες σκέψεις καθοδηγούμενες από αλλότρια κίνητρα.

Καλούμε την αστυνομία και τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και την ΚΟΠ να διαφυλάξει την πρακτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι το προηγούμενο που θα δημιουργηθεί και την μελλοντική διαχείριση του.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-30T21:28:00+02:00
Go to Top