Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΕΚ/ΑΠΟΕΛ/Άρης: Ξεκάθαρο το συμπέρασμα για τους Ευρωπαίους

ΑΕΚ/ΑΠΟΕΛ/Άρης: Ξεκάθαρο το συμπέρασμα για τους Ευρωπαίους

ΑΕΚ/ΑΠΟΕΛ/Άρης: Ξεκάθαρο το συμπέρασμα για τους Ευρωπαίους

Αρκετά πρόσφατο το παράδειγμα: Η αρμενική Πιούνικ Γερεβάν σημείωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ.

Το συμπέρασμα για τους Ευρωπαίους μας που ρίχνονται την επόμενη εβδομάδα στη μάχη των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ, λοιπόν, είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο: Στην παρούσα καμπή, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η ετοιμότητα της κάθε ομάδας και ακολουθεί η όποια ποιότητα διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό. Η αγωνιστική εμβέλεια της Κλουζ ήταν καταφανώς πολύ πιο διευρυμένη από την Πιούνικ, αλλά αποκλείστηκε, προφανέστατα γιατί η ετοιμότητα των Ρουμάνων δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Και αντιθέτως, αυτή των Αρμένιων ήταν αυτή που έπρεπε. Στη γενικότερη εξίσωση του εν λόγω αποκλεισμού, ενδεχομένως να τίθεται και το σκέλος νοοτροπία. Να μην ήταν, εν ολίγοις, αυτή που έπρεπε και να πίστευαν ότι θα έκαναν υγιεινό περίπατο.

Φανταζόμαστε ότι εδώ δεν θα υπάρχει παρόμοιο θέμα από πλευράς κυρίως ΑΠΟΕΛ, υπό
την έννοια ότι είναι η μοναδική εκ των εκπροσώπων μας που είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Σε αντίθετη με τον πρωτάρη Άρη στο Κόνφερενς Λιγκ που διασταυρώνει το ξίφος του με αυτό της Νέφτσι Μπακού και πολύ περισσότερο της επίσης πρωτάρας ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίντιλαντ. Ο τομέας ετοιμότητας; Οι κόουτς δεσμεύθηκαν με δηλώσεις ότι η ομάδα τους θα παρουσιαστεί σε καλό βαθμό. Δεν θα εκδηλώσει, δηλαδή, ανεπιθύμητες αγωνιστικές παρενέργειες. Ας τους πιστέψουμε…

Εν κατακλείδι: Η αλήθεια είναι ότι ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Άρης στην προετοιμασία,
κατέγραψαν καλά διαστήματα, αλλά και προβληματικά. Αν θεωρήσουμε ότι τα πόδια ήταν σφιχτά, τώρα που οι προπονητές φροντίζουν να φρεσκάρουν το σύνολο, λογικά θα εμφανιστούν έτσι όπως πρέπει να είναι: Με αντοχές, δύναμη και μπόλικα τρεξίματα. Είχαν, εδώ που τα λέμε, μπόλικο χρόνο!

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-16T20:13:00+02:00
Go to Top