Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ανάλυση: Το προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ, οι ελπίδες των Άρη, ΑΕΚ και η Ομόνοια από την εξωτερική

Ανάλυση: Το προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ, οι ελπίδες των Άρη, ΑΕΚ και η Ομόνοια από την εξωτερική

Η δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης έχει παρέλθει και στον όμιλο του τίτλου έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα. Από τη μια ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε τη ψαλίδα, από την άλλη οι Άρης και ΑΕΚ πιστεύουν πως δεν είπαν ακόμα την τελευταία λέξη τους, ενώ από την εξωτερική έρχεται η Ομόνοια.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα δεδομένα και τα ζητούμενα για τις τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα:

ΑΠΟΕΛ (63): Βρίσκεται στο –6 και στις τάξεις του υπάρχει μεγάλο πάθος για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ το ίδιο συμβαίνει στον αποφασισμένο κόσμο του. Στοιχεία που του δίνουν το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντούτοις είναι φανερό στα τελευταία ματς ότι έχει χάσει μέρος της φρεσκάδας του, κάτι που αν συνεχιστεί να ισχύει θα αναπτερώνει τις ελπίδες των διωκτών του.

Άρης (57): Η ποιότητα και το βάθος του δεν αμφισβητούνται, αποτελώντας το γερό χαρτί του. Ωστόσο είναι στο –6 και το ζητούμενο είναι η σταθερότητα καθώς 1) Οι εφτά ήττες που έχει γενικά στο πρωτάθλημα είναι πολλές για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, 2) Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές νίκησε μία φορά (ΑΕΛ 4-0), έφερε μία ισοπαλία (ΑΕΚ1-1) και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο δύο φορές με σκυμμένο το κεφάλι (ΑΠΟΕΛ 0-1, Ομόνοια 1-2).

ΑΕΚ (56): Το –7 δεν είναι απαγορευτικό από τη μια, ούτε όμως εύκολο να ανατραπεί από την άλλη, ενώ υπάρχουν ο Άρης και η Ομόνοια με έναν βαθμό λιγότερο και έναν βαθμό περισσότερο αντιστοίχως. Από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και εντεύθεν πάντως, σε έξι ντέρμπι έχει νικήσει τα μισά. Οι μεγάλες βαθμολογικές ανατροπές, όμως, θέλουν και ανάλογα νικηφόρα σερί και το ερώτημα είναι αν μπορεί να το πράξει στα επόμενα οκτώ αντίστοιχα ματς.

Ομόνοια (55): Η νέα έκδοσή της αρέσει, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αναγεννημένοι και με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Δημιουργήθηκε κλίμα ενθουσιασμού και αυτό υπό τα κατάλληλα αποτελέσματα μπορεί να τη φέρει εκεί που πριν από μερικές εβδομάδες θα ακουγόταν αστείο αν το έλεγε κανείς. Ωστόσο δεν παραγνωρίζεται το –8 και το ότι κυνηγά τρεις ομάδες, σε μία κούρσα που μόνο ντέρμπι απομένουν έως τη λήξη της.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-05T21:29:00+02:00
Go to Top