Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Αναζητούνται οκτώ πρόσωπα για τα επεισόδια σε αγώνα νέων ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ

Αναζητούνται οκτώ πρόσωπα για τα επεισόδια σε αγώνα νέων ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ

Σε αναζήτηση οκτώ προσώπων, τα οποία μέσα από το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισαν οι Αρχές, φέρονται να εμπλέκονται στη χθεσινή επίθεση που κατήγγειλε η Πάφος FC, βρίσκεται η Αστυνομία.

Χθες με ανακοίνωση της η παφιακή ομάδα κατήγγειλε άνανδρη επίθεση με λοστούς, μπουκάλια και αλυσίδες, σε αγώνα νέων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η χθεσινή καταγγελία: Η Πάφος FC καταγγέλλει άνανδρη επίθεση με μπουκάλια, λοστούς και αλυσίδες σε ματς νέων με τον ΑΠΟΕΛ!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Βιας στα γήπεδα, 2. Οχλαγωγίας, 3. Επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, 4. Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, 5. Παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, που διαπράχθηκαν στις 20/11/2021 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει οκτώ πρόσωπα, που φέρονται να ενέχονται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Via 2

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-11-21T13:13:40+02:00
Go to Top