Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ανακοίνωσε ψυχολόγο ο ΑΠΟΕΛ!

Ανακοίνωσε ψυχολόγο ο ΑΠΟΕΛ!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητικό ψυχολόγο Αδάμο Παπαντωνίου, ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Τα προηγούμενα χρόνια ο Παπαντωνίου εργάστηκε ως σύμβουλος αθλητικής ψυχολογίας στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας όλες τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της Κύπρου, τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές μας και την αντίστοιχη Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Ψυχολόγο, Αδάμο Παπαντωνίου.

O Αδάμος Παπαντωνίου σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και εξειδικεύτηκε στην Αθλητική Ψυχολογία σε Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας. Συνεχίζει με Διδακτορικές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ασχολείται με τη μελέτη της Ψυχικής Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο του Ποδοσφαίρου.

Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε ως Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχολογίας στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας όλες τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της Κύπρου, τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές μας και την αντίστοιχη Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ. Παράλληλα, υποστηρίζει κορυφαίους αθλητές διαφόρων αθλημάτων, συμβάλλοντας μέσα από ψυχολογική υποστήριξη και επιστημονική καθοδήγηση στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-06-15T14:45:07+02:00
Go to Top