Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΕΛ για Πάντσεον και Ομόνοια

Ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ για τις αναφορές του Πάντσεον στο χθεσινό παιχνίδι και τη σημερινή ανακοίνωση της Ομόνοιας..

Αναλυτικά:

Ως ΑΠΟΕΛ αναφέραμε από την πρώτη στιγμή ότι αν υπήρξε οποιοδήποτε μεμονωμένο επεισόδιο χυδαιότητας από οπαδό προς οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, το καταδικάζουμε. Καταδικάζουμε όμως ταυτόχρονα την υποκρισία από πλευράς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή της Pafos FC να κάνει «μαθήματα ηθικής» αναφέροντας ότι μετά από 500 αγώνες ως ποδοσφαιριστής «σοκαρίστηκε» από το γεγονός ότι ενδεχομένως ένας ηλίθιος-όπως ο ίδιος υποστηρίζει- στις κερκίδες να τον έβρισε.

Αναμένουνε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του, με την εφαρμογή της αναγνώρισης του οπαδού, μέσω της κάρτας φιλάθλου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν ενοχλήθηκε βεβαίως ηθικά όταν συνελήφθη το 2018 για βιαιοπραγία, κτύπημα με ζώνη στο κεφάλι και οπλοφορία. Και για αυτό καταδικάστηκε από δικαστήριο. 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία με £15,000 επειδή «acted in a manner which was improper and/or used abusive and/or insulting words»
Αυτό το άτομο, δεν θα επιτρέψουμε να μας κάνει τον «δάσκαλο ηθικής». 

Όσο για την διοίκηση της Ομόνοιας που «έτρεξε» να συμπαρασταθεί σε άτομο που συνελήφθη για βιαιοπραγία, οπλοφορία και «ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά» και καταδικάστηκε και στις δυο περιπτώσεις, ας βιαστεί τώρα να βγάλει ανακοίνωση για να καταδικάσει το «παράδειγμα ηθικής» στο οποίο συμπαρίσταται.

Βεβαίως η ευαισθησία της Ομόνοιας ξεκινά και σταματά στην περίπτωση Παντσέον. Όταν ολόκληρη η κερκίδα της στον πρόσφατο διακοπέν αγώνα με την ομάδα μας, φώναζε στην ολότητα της, «θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ» η επίσημη Ομόνοια όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά σφύριζε αδιάφορα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-06-12T15:28:00+02:00
Go to Top