Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αναστασίου: «Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο»

Μετά την επικράτηση της ομάδας με 1-0 στο «αιώνιο ντέρμπι» επί του ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη του αγώνα καθώς και για τη σημερινή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αυτό που άλλαξε είναι ότι έφυγε το άγχος στο β’ μέρος. Τα κάναμε σ’ ένα βαθμό όχι όμως όσο έπρεπε. Το πήγαμε τακτικά καλά το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για συνοχή και υπομονή. Ήταν ένα ντέρμπι, θέμα τακτικής. Η ομάδα που θα είχε περισσότερη συνέπεια θα κέρδιζε. Σίγουρα θα έμπαινε κάποιο γκολ. Τα παιδιά το πίστεψαν περισσότερο, πήραμε το ματς. Ξεκούραση τώρα και φορτίζουμε τις μπαταρίες για τη συνέχεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια και τη θέληση των παικτών μου αυτό το δίμηνο, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα. Με την ΑΕΚ ήταν μία κακή στιγμή, με τον ΑΠΟΕΛ τα παιδιά πήραν το μήνυμα και ανταποκρίθηκαν.

Από τη στιγμή που ο Μπεζούς τραυματίστηκε, έπρεπε να βρούμε λύση. Δοκιμάσαμε πράγματα, δεν ήταν εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να κάνουμε δοκιμές. Προσπαθούμε για την καλύτερη χημεία, σημαντικό αυτοί που παίζουν εκεί ν’ ανταποκρίνονται. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ποιοτική, σκληρή ομάδα. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε σωστή νοοτροπία. Με την απόδοση τους αλλά και τη στήριξη του κόσμου, βοηθούσε, τραγουδούσε. Όλος αυτός ο συνδυασμός μας έδεσε σαν ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-28T21:32:53+02:00
Go to Top