Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αναστασίου: «Στα τελευταία λεπτά χάσαμε το μυαλό μας και δεν υπήρχε συγκέντρωση»

Στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα και την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας, μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την ΑΕΚ, έκανε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, μετά το γκολ που δέχθηκε.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλαθλου που έχασε τη ζωή του πριν τον αγώνα. Είναι λυπηρό. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Είναι συμπαγής η ΑΕΚ, παίζει σφικτά. Θέλαμε κι εμείς να είμαστε συμπαγείς και να κτυπήσουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν χειρότερη ομάδα απλά οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Αν εμείς σημειώναμε το γκολ με τον Σεμέδο θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως κάναμε μία καλή προσπάθεια τις τελευταίες εβδομάδες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Φέραμε σήμερα τον κόσμο και τον απογοητεύσαμε. Δεν το θέλαμε, όμως τα παιδιά προσπάθησαν. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε λίγο την πειθαρχία μας. Ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης και βάζαμε πίεση στον εαυτό μας. Δείξαμε ότι δεν είμαστε ήρεμοι και σήμερα ήταν μάθημα για το πως συμπεριφέρεται η ομάδα σε καθεστώς πίεσης. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Έχει άλλα 7 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να συνεχίσουμε. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας και τους οπαδούς μας και πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας και από το επόμενο παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Για το αν δεν υπήρχαν οι επιλογές που ίσως χρειαζόντουσαν γι αυτό το παιχνίδι «Θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε με αυτούς που έχουμε. Δικαιολογίες θα είναι εύκολο να πω. Είναι σημαντικό να έχουμε ηρεμία σαν ομάδα. Σήμερα δείξαμε ότι όταν χάνουμε το μυαλό μας δεν είμαστε καλή ομάδα. Θέλουμε δουλειά σε αυτό.»

Για το Κύπελλο και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Το κύπελλο αργεί. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός στα πλέι οφ.Να δούμε τους τραυματίες και τον βαθμό ετοιμότητας για να ξέρουμε πως να παρουσιαστούμε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά στοιχεία της ΑΕΚ. Παίζει πολύ στο ένας εναντίον ενός. Θέλουμε σταθερότητα και σήμερα δεν την είχαμε»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-09T19:50:12+02:00
Go to Top