Ανεβαίνουμε παρά την ισοπαλία…

Δεύτερη ισοπαλία για την ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και από την ώρα που ανέλαβε προπονητής ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Αν και δεν πιάσαμε σπουδαία απόδοση θα μπορούσαμε να κερδίζαμε σήμερα την Ανόρθωση και να πιάναμε την Δόξα στην 6η θέση. Φτιάξαμε καλές φάσεις με τους Λούντεμο και Εφραίμ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ενώ είχαμε και την μεγάλη ευκαιρία του Εφραίμ στο 44΄ όταν απέναντι στον Λόρια μετά την ωραία μπαλιά του Εντογκαλά δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Η ομάδα δείχνει μια ανοδική πορεία προς τα πάνω και είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη και με την περαιτέρω ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα και του αριστερού μπακ θα πιάσουμε σίγουρα εξάδα και θα κατακτήσουμε το κύπελλο.

Ο Τζον Γκάρνερ έκανε ντεμπούτο σήμερα ενώ λεπτά συμμετοχής για τέταρτο παιχνίδι πήρε και η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου ο Ιρλανδός μέσος Τζακ Μπερν, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία. Η εβδομάδα που μπαίνει θα έιναι καταλυτική και για την απόκτηση αριστερού μπακ τον οποίο θέλει ο ποροπονητής μας αφού μείναμε μόνο με την λύση του Γουίλερ.