Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Αντωνίου: «Μας έμεινε η δήλωση Καραβίδα για τον Πίζι – Δεν γίνεται να περιμένουμε από έναν Αμπάνια να…»

Ο Τάκης Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» του SuperSport 104 με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, «στάθηκε» στη σπουδαία νίκη-πρόκριση της ομάδας επί της Νόα, στις παθογένειες που έβγαλε ξανά ο ΑΠΟΕΛ και στους… «άφαντους» Πίζι και Μάγιερ.

Αναλυτικά:

Για την νίκη-πρόκριση: «Νιώθουμε ανακούφιση. Μετά την ισοφάριση της Νόα και βάσει της εικόνας του αγώνα, φαινόταν ότι δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη. Ευτυχώς ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ της Νόα. Με την πρόκριση ανεβαίνει η ψυχολογία, όπως επίσης και τα οικονομικά της ομάδας».

Για την εικόνα της ομάδας: «Παρακολουθήσαμε τον αγώνα με άλλους παλαίμαχους. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας. Εάν μετρούσε το γκολ, δύσκολα θα αποφεύγαμε την ήττα και θα είχαμε πολλά παράπονα από την ομάδα. Τα πρώτα 15 λεπτά αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που φαινόταν ότι είναι υποδεέστερη από εμάς. Αντί να γίνουμε πιο επιθετικοί και να έχουμε παραπάνω ένταση, δεν το κάναμε και σταδιακά η Νόα άρχισε να πιστεύει και να απειλεί. Εκεί φάνηκε η αδυναμία μας να διαχειριστούμε τη νέα κατάσταση μετά την αφύπνιση του αντίπαλου. Παίξαμε στον ρυθμό τους και ήμασταν υποτονικοί. Δεν γίνεται να περιμένουμε από ένα Αμπάνια να ανεβάσει την ομάδα. Οι μεγάλοι παίκτες που ήρθαν με παραστάσεις το καλοκαίρι, δεν έχουν ηγετικό ρόλο».

Για τους Μάγιερ και Πίζι: «Οι προοριζόμενοι για πιο βασικοί της ομάδας, δεν υπολογίζονται. Που βρίσκεται ο Μάγιερ; Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Γίνεται ένας παίκτης με τόσες συμμετοχές σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ να είναι άφαντος; Δεν μπορεί να ανακάμψει με κανένα τρόπο; Τί γίνεται μαζί του; Για τον Πίζι, μας έμεινε η δήλωση του Καραβίδα. Μα ποιες δυνατότητες, αυτές που είχε κάποτε;».

Για τον Καττιρτζή: «Είναι πολύ γρηγορά για τον Καττιρτζή. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά είναι γρήγορα ακόμα. Εγώ διαφωνώ με αυτούς που έτρεξαν να μιλήσουν γρήγορα. Να τον δούμε να παίρνει ρόλο στην ομάδα και να καταλάβουμε ποια είναι τα προσόντα του».

Για τον Σατσιά: «Ο Σατσιάς πιέζει, τρέχει, μπορεί να αμυνθεί και να σκοράρει. Θα είναι πάντοτε μια χρήσιμη μονάδα της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι μαθηματικές και υποθετικές οι πιθανότητες. Στους επόμενους 13 αγώνες μπορεί να έχουμε εμείς 13 βαθμούς διαφορά από την Πάφο. Βάσει της εικόνας, όχι δεν έχει πιθανότητες ο ΑΠΟΕΛ. Η Πάφος έχει παίκτες μπροστά που μπορείς να τους εμπιστευτείς. Ο Άρης είναι το ίδιο δυνατός. Έφτιαξε την άμυνά του, πέρασε μια μικρή αμφισβήτηση αλλά κρατήθηκε κοντά στην πρώτη θέση. Θα είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος της Πάφου για τον τίτλο».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι πάντοτε η αδυναμία μου. Είναι πάντα η πιο σταθερή ομάδα μαζί με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι πάντοτε σοβαρός αντίπαλος. Δεν ξεφουσκώνει ποτέ. Εάν κάνει κοιλιά, επανέρχεται αμέσως».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-12-13T09:36:00+02:00
Go to Top