Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Απέγητος για ΑΠΟΕΛ: «Που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια;»

Απέγητος για ΑΠΟΕΛ: «Που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια;»

Έχει ως παράσημο τις μετεγγραφές των Νούνο Μοράις και Έλιο Πίντο στον ΑΠΟΕΛ. Διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος στο λυκόφως της πρώτης θητείας του Πρόδρομου Πετρίδη στους γαλαζοκίτρινους και επί διοίκησης Κυριάκου Ζιβανάρη. Ο λόγος για τον Γιώργο Απέγητο, ο οποίος μίλησε στον Active (107,4  & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ.

Έστειλε μήνυμα ενότητας σημειώνοντας πως οι αντιπαραθέσεις δεν κάνουν καλό στην ομάδα, τόνισε ότι οι επιτυχίες των τελευταίων χρόνων δεν διαγράφονται με μια μονοκονδυλιά και διερωτήθηκε που ήταν όλοι αυτοί στις που στήνουν στον τοίχο τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη στις Γενικές Συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Είχατε αρμοδιότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ή συνολικά στη διοίκηση; «Σε όλη την προσπάθεια και είχα τον τίτλο του αναπληρωτή πρόεδρου και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Με πρόεδρο; «Άρχισα με τον Πρόδρομο Πετρίδη στην πρώτη του θητεία και ακολούθως με τον Κυριάκο Ζιβανάρη».

Πώς βλέπετε την κατάσταση τώρα στον ΑΠΟΕΛ; «Σίγουρα η κατάσταση προκαλεί προβληματισμό, αλλά σε όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Οι λύσεις βρίσκονται όταν υπάρξει συνεργασία και επίσης ευρηματικότητα».

Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε Πρόδρομο Πετρίδη και Θεόδωρο Κυριακίδη; «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας και πως συμπεριφέρεται, επομένως δεν μπορώ να γνωρίζω αν μπορούν να συνεργαστούν. Όμως, αυτό που θα πω εγώ είναι ότι όλα πρέπει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι διεργασίες πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό της δημοσιότητας και να αποφεύγονται εντάσεις και αντεγκλήσεις γιατί στο τέλος της ημέρας θα είναι χαμένος ο ΑΠΟΕΛ».

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να γνωρίζει; Γιατί να μένουν όλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σίγουρα πρέπει να ξέρει, ο καθρέφτης όλων των ενεργειών είναι το γήπεδο. Και ο κόσμος πρέπει να έχει και κόσμο και άποψη. Στο τέλος της ημέρας είναι και από τους βασικούς χρηματοδότης προ κορωνοϊού εποχής φυσικά. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά είναι ο κύριος μέτοχος της ομάδας, άσχετα εάν δεν έχει μετοχές στα χαρτιά».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ ποιο είναι; «Έχουν γίνει τόσες επιτυχίες που καμιά άλλη κυπριακή ομάδα τις έχει πλησιάσει. Κατακτήσεις τροπαίων, επιτυχίες στην Ευρώπη, όλα αυτά δεν μπορούν να διαγραφούν με μια μονοκονδυλιά. Από το 2007 μέχρι το 2021. Άρα, δεν πρέπει να συζητάμε για μεγάλο πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι φυσιολογικό μια ομάδα να κλείνει τον κύκλο της. Δεν μπορείς να τα παίρνεις πάντα όλα. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Φέτος αν δεν πήγαν κάποια πράγματα καλά δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος του κόσμου και ότι δεν μπορούν να φτιαχτούν ξανά τα πράγματα με υπομονή, πλάνο και πίστη σε αυτό που κάνεις».

Είναι αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που επιρρίπτουν σοβαρότατες ευθύνες στη διοίκηση Πετρίδη για τρανταχτά λάθη… «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Τα τρανταχτά λάθη μπορεί να έγιναν, μπορεί να μην έγιναν, όμως έγιναν και μεγάλες επιτυχίες. Κανείς δεν μπορεί να είναι αλάνθαστος. Οι επιτυχίες είναι εκεί γραμμένες, δεν μπορούν να διαγραφούν. Εγώ διερωτώμαι που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια; Υπήρχαν Γενικές Συνελεύσεις. Τώρα τα θυμηθήκαμε όλα. Υπάρχει ομάδα που δεν υπάρχουν θέματα; Η Λίβερπουλ πέρσι ήταν πρωταθλήτρια, φέτος που είναι; Είναι νόμος του ποδοσφαίρου αυτό το πράγμα».

Οι διαπροσωπικές σχέσεις παίζουν ρόλο όταν προκύπτουν διοικητικές ζυμώσεις; «Οι προσωπικές σχέσεις αναπόφευκτα επηρεάζουν, αλλά άποψη μου είναι ότι πρέπει να παραμερίζονται για το συνολικό καλό. Να βρεθούν λύσεις και να κυλήσει ο ΑΠΟΕΛ μπροστά».

Με το χέρι στην καρδιά συνολικό καλό για τον ΑΠΟΕΛ είναι επανεκλογή Πετρίδη ή να αναλάβει ο Θεόδωρος Κυριακίδης; «Εγώ δεν μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ποιος θα είναι αυτός. Εγώ θέλω να βρει ο ΑΠΟΕΛ τον δρόμο του, να είναι ξανά η ομάδα που κάνει περήφανο τον κόσμο του και να εκπέμπει ποιότητα και υγεία».

Αν σας έλεγαν να εμπλακείτε στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ είστε διαθέσιμος στρατιώτης; «Στρατιώτες είμαστε όλοι, είτε από την κερκίδα είτε από τις καρέκλες. Για μένα ο κύκλος μου στο ποδόσφαιρο έχει κλείσει».

Η διάθεση για προσφορά δεν είναι μόνιμη; Είναι κύκλος για κλείνει; «Για μένα έχει κλείσει. Για κάποιους μπορεί να μην κλείνει».

Είχατε και κόστος οικονομικό όταν αναλάβατε σωστά; Φέρατε και τον Ουζουνίδη για πρώτη φορά; «Ναι, όντως ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αρχίσαμε να κτίζουμε κάτι σωστό και υγιές και συνεχίστηκε μετά με τη διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου και ήρθα οι επιτυχίες που ήρθαν. Θεωρώ ότι μπήκαν βάσεις. Φυσικά γερά θεμέλια βρήκαμε και εμείς όταν αναλάβαμε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-04T15:13:08+02:00
Go to Top