Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ:Ενότητα, η μόνη επιλογή

Τις πιο δύσκολες στιγμές της νεότερης ιστορίας της διανύει η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Και είναι σε αυτές τις στιγμές που επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι αποφάσεις που λαμβάνονται να μην έχουν ούτε καν την… υποψία του λάθους. Η πολυτέλεια για λάθη, ειδικά τη σεζόν που διανύουμε, έχει χαθεί προ πολλού. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν γίνει τόσα πολλά μαζεμένα, τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό. Ξεκινώντας από τον κακό προγραμματισμό και τις επιλογές των παικτών του ρόστερ το καλοκαίρι και φτάνοντας μέχρι σήμερα, όπου η ομάδα με πολλή δυσκολία και με το ζόρι βλέπεται από την τηλεόραση. Ευτυχώς που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν «αναγκάζεται» να βλέπει αυτή την τραγική εικόνα ζωντανά από το γήπεδο. Όταν η ίδια η διοίκηση παραδέχθηκε πρόσφατα πως το ΑΠΟΕΛ είναι «η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος» όλα τα άλλα πολύ απλά περιττεύουν. Άρα τα περιθώρια για λάθη δεν έχουν απλά στενέψει, έχουν… εκπνεύσει.
Κρίσιμες οι στιγμές
Όσο άσχημα και αν παρουσιάζουμε τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς. Κι όμως υπάρχει διάθεση για να βγει η ομάδα από όλα αυτά τα αδιέξοδα και να μπει ξανά στον σωστό δρόμο, με μεγαλύτερο και πιο ρεαλιστικό στόχο αυτή τη στιγμή την παρουσία στην πρώτη εξάδα και τη συμμετοχή στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ. Για να επιτευχθεί, θα χρειαστεί άπαντες να παραμείνουν ενωμένοι. Η ενότητα στο ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη «τάση» που οπωσδήποτε πρέπει να επικρατήσει το επόμενο διάστημα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και όλοι έχουν καταλάβει πως μόνο έτσι θα ξεπεραστούν τα αδιέξοδα… Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε χθες και η συνάντηση ανάμεσα στις διοικήσεις της εταιρείας και του σωματείου. Μια συνάντηση που είχε προαναγγελθεί τις κρίσιμες ώρες που ακολούθησαν την ήττα από τη Δόξα, πριν ακολουθήσει η νίκη επί του Ερμή (3-0) και η ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1). Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα, που είναι άλλωστε και το ζητούμενο, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, για να… ορθοποδήσει αυτή η ομάδα.
Η κοινή ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε πολύ καλό κλίμα, η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπιών των διοικητικών συμβουλίων του σωματείου και της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου στο πλαίσιο ενημέρωσης ενώ στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν απόψεις. Επίσης, η εταιρεία αναφέρθηκε και στις μελλοντικές ενέργειες εις τις οποίες προτίθεται να προβεί. Παράλληλα έγινε ενημέρωση ότι υπάρχει πρωτοβουλία εξωδιοικητικών παραγόντων για δημιουργία επιτροπής που σκοπό θα έχει την ελεγκτική και συμβουλευτική παροχή υπηρεσιών με ορίζοντα τη γενική συνέλευση. Οι συναντήσεις μεταξύ των διοικήσεων σωματείου και εταιρείας θα έχουν συνέχεια στο προσεχές διάστημα».

 

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ

 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-16T09:15:45+02:00
Go to Top