Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ:Τα τέσσερα χτυπήματα και το μετά…

ΑΠΟΕΛ:Τα τέσσερα χτυπήματα και το μετά…

ΑΠΟΕΛ:Τα τέσσερα χτυπήματα και το μετά…

Γουίλσον Εντουάρντο, Ανδρέας Καραμανώλης, Φαουάζ Αμπντουλαχί και Τομανέ. Για τους τρεις πρώτους ανακοινώθηκε η απόκτησή τους από τον ΑΠΟΕΛ, για τον τέταρτο η κατ’ αρχήν συμφωνία. Και έπεται συνέχεια φυσικά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται την προσεχή Δευτέρα στην Κύπρο για τις ιατρικές εξετάσεις και αν πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Σύντομα αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Μάριου Ηλία, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου της Λευκωσίας Νεκτάριο Πετεβίνο, υπολογίζεται ότι έως την Τρίτη θα προκύψουν νέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη τα βρίσκει με την αντίστοιχη του Εθνικού και ο Κύπριος επιθετικός θα παραμείνει στον Αρχάγγελο (τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν δανεικός από τον σύλλογο της Άχνας).

Από εκεί και πέρα, ο Μπεν δεν προλαβαίνει να επανέλθει πριν από τον Ιανουάριο μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Έτσι δεν θα δηκλωθεί. Όσο για τους Μπερτ Έσελινκ και Καντέ Ντιαβαρά, δεν βρίσκονται στο πλάνο του Ρικάρντο Σα Πίντο και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων είναι σε συζητήσεις μαζί τους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-06-24T20:36:00+02:00
Go to Top