Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Άκρως σημαντική διαδικασία

ΑΠΟΕΛ: Άκρως σημαντική διαδικασία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρωτόκολλο της ΚΟΠ είναι ξεκάθαρο για το τι προβλέπει σχετικά με την επιστροφή στις προπονήσεις όλων όσων διαγνώσθηκαν θετικοί σε τεστ κορωνοϊού. Και τι λέει; Θα επιτραπεί μετά τη διενέργεια τριών διαγνωστικών εξετάσεων, με πέντε μέρες διάστημα μεταξύ των εξετάσεων και νοουμένου ότι τα αποτελέσματα και των τριών αυτών εξετάσεων είναι αρνητικά.

Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, τα 10 άτομα που διαγνώστηκαν θετικοί την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, σε περίπτωση που αποδεδειγμένα είναι υγιείς, τότε στην αυριανή προπόνηση θα περάσουν το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος». Κάπως έτσι, λοιπόν, θα ακολουθήσει η επανένταξη και των υπολοίπων μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος στις προπονήσεις. Ένα θετικό κρούσμα ανιχνεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου, επτά την επομένη και έξι στις 15 Δεκεμβρίου. Έχουν εντοπισθεί συνολικά 24 άτομα στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για Covid-19 και μοιραία, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τις 7 Δεκεμβρίου και δη το ντέρμπι με την Ομόνοια (0-3).

Το γεγονός πως θα αρχίσουν σταδιακά να αυξάνονται οι επιλογές του Μικ Μακάρθι, προφανώς και αποτελεί θετική εξέλιξη. Πρόκειται όμως για άκρως σημαντική διαδικασία καθώς επιβάλλει την καλύτερη διαχείριση των ποδοσφαιριστών ώστε να επανακτήσουν το συντομότερο τις αγωνιστικές ισορροπίες τους. Όπως ενημερωνόμαστε, όλοι όσοι προσβλήθηκαν από τον ιό, παρουσίασαν ήπια συμπτώματα.

Υπενθυμίζουμε πως έχει αναβληθεί και το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ που θα διεξαγόταν την ερχόμενη Τετάρτη. Επί της παρούσης και με βάση προγράμματος, η ομάδα του Μακάρθι θα κληθεί να αγωνισθεί την επόμενη Δευτέρα (28/12) με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-21T13:54:38+02:00
Go to Top