Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Άκυρη η συνάντηση, πάει σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της διοίκησης

ΑΠΟΕΛ: Άκυρη η συνάντηση, πάει σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της διοίκησης

Οργή λαού, φωνή Θεού. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ λίγο μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για ακύρωσης της προγραμματισμένης για την Πέμπτη συνάντησης με τους μεγαλομέτοχους ακύρωσε τη συνάντηση. Παράλληλα, σημειώνει πως το συντομότερο δυνατό θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση η οποία θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Σκοπός της αυριανής συνάντησης, όπως αναφέραμε και στη χθεσινή μας ανακοίνωση είναι με τον πιο διάφανο τρόπο να παρουσιαστεί η οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Άρα με κάθε σεβασμό θα θεωρούσαμε ορθότερο να ανέμενε και η διοίκηση του Σωματείου, να πραγματοποιηθεί πρώτα η εξαγγελθείσα συνάντηση, να παρουσιάζονταν όλα τα οικονομικά δεδομένα και οι εισηγήσεις από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας (αφού ουσιαστικά αυτό ζητεί μέσω της ανακοίνωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου) και αφού διαμορφωνόταν μια πλήρης εικόνα, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, να υπάρξει και το αντικειμενικό κριτήριο της όποιας θέσης έχουν να εκφράσουν όλοι οι παρόντες.

Πρόθεση και σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ όπως διατυπώθηκε ρητά δεν είναι να διεκδικήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αναγνωρίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι είναι νομική και οικονομική υποχρέωση του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου, να βρει λύσεις για να μπορεί η ομάδα να λειτουργεί επί καθημερινής βάσης. Υπάρχει δηλαδή νομική και θεσμική υποχρέωση έναντι των οικονομικών αναγκών της εταιρείας.

Θα ήταν, ευχής έργον, να μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμα και αύριο, μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αυτό άλλωστε είναι και το μοναδικό θεσμικό όργανο που θα μπορούσε να καθορίσει τις όποιες εξελίξεις αφού πρέπει να επαναλάβουμε ότι η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να έχει θεσμικό χαρακτήρα.

Από τη στιγμή όμως που αυτό δεν είναι δυνατό, μοναδικός σκοπός μας, αφού πρώτιστα συναισθανόμαστε και αφουγκραζόμαστε, τις ανησυχίες ολόκληρου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, ήταν με την σύγκληση της συνάντησης να υπάρξει συνολική και συλλογική προσπάθεια, για να βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ.

Θα ήταν όμως ανέντιμο αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να εγκαταλείψουν την ομάδα χωρίς οποιανδήποτε ομαλή διάδοχη κατάσταση. Αν υπάρχει, τότε είναι ευπρόσδεκτη να παρουσιαστεί.

Ως εκ τούτου ακυρώνουμε την αυριανή συνάντηση και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να συγκαλέσουμε, το συντομότερο δυνατό Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-06T19:10:07+02:00
Go to Top