Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Άνω κάτω η ενδεκάδα από Σωφρόνη

ΑΠΟΕΛ: Άνω κάτω η ενδεκάδα από Σωφρόνη

ΑΠΟΕΛ: Άνω κάτω η ενδεκάδα από Σωφρόνη

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ, Εντονγκαλά, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Μάγκλιτσα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε μίνι έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Γουίλερ αντί του Φεράρι, προφανώς θέλοντας να έχει αριστερό μπακ με περισσότερες ανασταλτικές ικανότητες παρά επιθετικές. Από εκεί και πέρα, επανέφερε το 4-2-3-1, αφήνοντας το 4-4-2 που εφαρμόστηκε κόντρα σε Τζουργκάρντεν και Πάφος FC. Έτσι, με τριάδα στο κέντρο τους Κοσταντίνοφ, Σατσιά και Ντάλσιο δίδεται η απάντηση για την κάλυψη του κενού που άφησαν οι τραυματίες Σαρφό και Βιγιαφάνιες (εκτός αποστολής βρίσκεται ο επίσης παροπλισμένος Ντβάλι).

Σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε απέναντι στην Πάφος FC, ο Αυγουστή προχώρησε σε έξι διαφοροποιήσεις. Νέα πρόσωπα οι Τεσπάκ, Καρώ, Γουίλερ, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς και Εντονγκαλά, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Σούσιτς, Ντβάλι, Φεράρι, Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου και Μπλουμ.

Αναπληρωματικοί επίσης είναι οι Χριστοδούλου, Ντουμπραβάρου, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια, Ηλία, Μούγιαντις, Πολυκάρπου και Μορέιρα.

Fb0qy7ixgaad9ao

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-04T17:59:00+02:00
Go to Top