Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Άρχισε από προηγουμένως η… επανασύνδεση με την Ελλάδα

ΑΠΟΕΛ: Άρχισε από προηγουμένως η… επανασύνδεση με την Ελλάδα

ΑΠΟΕΛ: Άρχισε από προηγουμένως η… επανασύνδεση με την Ελλάδα

Άλλη μια λύση από την Ελλάδα λοιπόν εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ, αφού είναι στα υπ’ όψιν ο Μεντόσα του Παναιτολικού και συνεπώς συνεχίζεται το… σουπεριλγκάτο σεργιάνι. Έως τώρα αποκτήθηκαν οι Ντάλσιο και Κρέσπο (ΠΑΟΚ).

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Goal News», ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Βαρέλα (ΠΑΟΚ), ενώ προηγουμένως έγινε προσπάθεια δίχως αντίκρισμα για τους Χουλιάν Κουέστα (Άρης) και Γιούρι Ντοντιγκίν (ήταν στον Ατρόμητο, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό).

Δείγμα του ότι για τους γαλαζοκίτρινους η… επανασύνδεση με την Ελλάδα για μετεγγραφικούς σκοπούς άρχισε πολύ πριν από την αντίστοιχη της θαλάσσιας επιβατικής ανάμεσα στις δύο χώρες. Διότι είναι ξεκάθαρο ότι η ελληνική έγινε η βασική αγορά για εξεύρεση παικτών από πλευράς των Λευκωσιατών στο τρέχων καλοκαίρι.

Ασφαλώς, ο ΑΠΟΕΛ ρίχνει ματιές και σε άλλες κατευθύνσεις. Άλλωστε, προ των πυλών είναι η επιστροφή του Βιντ Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), καθώς και η απόκτηση του Μούγιανιτς (Μάλμε).

Από εκεί και πέρα, το κεφάλαιο των αποδεσμεύσεων δεν έχει κλείσει για την ομάδα της πρωτεύουσας. Μετά τους Ντανίλο και Οκριασβίλι, θα διαφανεί εάν ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα βρουν τη χρυσή τομή και με άλλους ποδοσφαιριστές, που διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Σαρφό, με την πληρωμή της ρήτρας των €100.000 στον Ολυμπιακό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-20T20:03:00+02:00
Go to Top