ΑΠΟΕΛ: Ένα… άγγιγμα που θα τον ακολουθεί όταν φύγει!

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος χρειάστηκε ένα… άγγιγμα για να γραφτεί στην ιστορία των «αιωνίων».
Με το χρονόμετρο να σβήνει, το 2-1 για την Ομόνοια να μοιάζει μοιραίο κι αναπόφευκτο και το ΓΣΠ να βράζει, ο Έλληνας φορ του ΑΠΟΕΛ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα γαλαζοκίτρινα κι όμως, από αυτά που δεν ξεχνιούνται ποτέ.
Μια σέντρα-διαβήτης του Κόρμπου, η μπάλα βρίσκει τον Λαΐφη, «σκάει» στο γόνατο του Διαμαντάκου και καρφώνεται στο πλεκτό του Φαμπιάνο. Σε μια στιγμή, η αίσθηση της ήττας γίνεται ανάσα και η πίκρα γλυκαίνει, ενώ το κοντράστ συναισθημάτων ήταν στο… απόλυτο.
Δεν έδωσε νίκη, έδωσε όμως αφήγηση. Δίχως να γνωρίζουμε πού θα οδηγήσει η διαδρομή του Διαμαντάκου στον ΑΠΟΕΛ, όμως ακόμη και αν δεν στεριώσει, ξέρουμε ήδη τι θα τον συνοδεύει όταν θα φύγει: Το γκολ της τελευταίας φάσης σ’ ένα «αιώνιο» που θα μνημονεύεται.
Γιατί το ποδόσφαιρο έτσι είναι, άδικο, άναρχο και υπέροχο. Όταν η μπάλα «θέλει», όλες οι πιθανότητες αναποδογυρίζονται. Κι ένας επιθετικός, που μέχρι πριν τον αγώνα έψαχνε το πρώτο του τέρμα, σήμερα παίζει παντού στα social, ως ο άνθρωπος που αρνήθηκε την ήττα στην πιο φορτισμένη στιγμή της σεζόν.



