Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έντονες και αδιάκοπες διεργασίες

ΑΠΟΕΛ: Έντονες και αδιάκοπες διεργασίες

ΑΠΟΕΛ: Έντονες και αδιάκοπες διεργασίες

Έντονες και αδιάκοπες είναι οι διεργασίες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», με φόντο τις τελευταίες κινήσεις στη σκακιέρα του προγραμματισμού. Η ατζέντα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γεμάτη, με τις συζητήσεις μεταξύ των αξιωματούχων στον ΑΠΟΕΛ, να βρίσκονται στο φόρτε τους. Το διάστημα που το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ξεκουράζονταν, ο Πρόδρομος Πετρίδης μαζί με τους συνεργάτες του εξέτασαν επισταμένως την κατάσταση, έλαβαν αποφάσεις και εννοείται πως αυτές θα συζητηθούν λεπτομερώς στην παρουσία (πλέον και) του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις, δεν θα σηματοδοτήσει απλά και μόνο την έναρξη της προετοιμασίας για το άκρως σημαντικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αλλά ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την παρουσία κάποιων παικτών στην ομάδα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, εκτός από τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες, ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες και παραλλήλως το έμψυχο δυναμικό να μην έχει υπεράριθμα μέλη. Εξάλλου, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τελείωσαν νωρίς άλλη μία σεζόν. Για παράδειγμα, ο Θεοδώρου ενδεχομένως να δοθεί με τη μορφή δανεισμού και όπως όλα δείχνου, δεν θα είναι ο μοναδικός.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, πάντως, είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί για το τι αφήνουν να διαρρεύσει. Προσπάθησαν να «σβήσουν» άμεσα κάθε σενάριο αναφερόταν σε ενδεχόμενη πώληση των Κβιλιτάια και Σαρφό, περνώντας το μήνυμα ότι στοχεύουν σε ενδυνάμωση του ρόστερ και όχι αποδυνάμωσή του. Βρίσκεται σε εξέλιξη τιτάνια προσπάθεια για την ενδυνάμωση της μεσοεπιθετικής γραμμής με παίκτες που θα έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αμέσως επόμενες μέρες θα είναι άκρως διαφωτιστικές για την πορεία των πραγμάτων.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-08T13:07:00+02:00
Go to Top