Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έντονος ο προβληματισμός, κατακραυγή κόσμου και… αποφάσεις

ΑΠΟΕΛ: Έντονος ο προβληματισμός, κατακραυγή κόσμου και… αποφάσεις

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ έφτασε στο απροχώρητο. Δεν είναι υπερβολή, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας παραπαίει και πλέον βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Με 16 βαθμούς έπεσε στην 11η θέση μετά τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας και τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Ερμής στα παιχνίδια του Σαββάτου.

Οι γαλαζοκίτρινοι φανέρωσαν ελάχιστες επιθετικές αρετές, όμως το γκολ λείπει όπως επίσης και το πάθος από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μοιάζουν αδιάφοροι, ασύνδετοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Ο κορωνοϊός που χτύπησε το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποτελέσει παράγοντα για την εικόνα της ομάδας με την ΕΝΠ, όχι όμως δικαιολογία για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων στην τρέχουσα σεζόν.

Η διοίκηση των πρωτευουσιάνων βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο και καλείται να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Την ίδια ώρα, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μοιάζει με καζάνι που βράζει καθώς βλέπει τον σύλλογο να παρουσιάζεται τουλάχιστον κατώτερος των περιστάσεων. Η ευθύνη αγγίζει όλους στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρίνων, γι’ αυτό και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Μετά την ήττα και μετά από εντολή της διοίκησης, κανείς ποδοσφαιριστής δεν παραχώρησε δηλώσεις καθώς ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια αφορά και στην απόδοση τους. Οι τρεις σίγουρες μετεγγραφές που θα πραγματοποίηση ο ΑΠΟΕΛ (ήδη ανακοινώθηκε ο Γκάρνερ) δεν θα φέρουν την άνοιξη. Η προσπάθεια για ανάκαμψη πρέπει να είναι συλλογική, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τους τελευταίους πέντε μήνες.

Άλλωστε, όταν ο προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο για δύο μήνες δηλώσει ντροπιασμένος και σοκαρισμένος, φανερώνει πως το πρόβλημα στην ομάδα της πρωτεύουσας είναι σοβαρό και προϋπήρχε. Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων κινήσεων και αποφάσεων…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-03T10:00:00+02:00
Go to Top