Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έξι σίγουροι και πέντε παρακινδυνευμένες προβλέψεις

ΑΠΟΕΛ: Έξι σίγουροι και πέντε παρακινδυνευμένες προβλέψεις

ΑΠΟΕΛ: Έξι σίγουροι και πέντε παρακινδυνευμένες προβλέψεις

Το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ, δεν αρκέστηκε στην παρακολούθηση της Ανόρθωσης σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Κατέγραψε αρκετά στοιχεία στον επίσημο αγώνα που έδωσε απέναντι στον Ολυμπιακό, σε αυτά πρόσθεσε άλλα τόσα που αφορούν εξειδικευμένους τομείς, καταλήγοντας ακολούθως στο πλάνο.

Παρά το γεγονός πως οι προθέσεις του Αυγουστή δεν έγιναν ξεκάθαρες ούτε κατά την τελευταία προπόνηση, το σενάριο να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να παρατάσσεται για δεύτερο σερί ματς χωρίς ανασταλτικό μέσο, δεν υπάρχει.

Οι Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Μαρκίνιος, Μπλουμ και Μάγκλιτσα αναμένεται ότι θα πάρουν φανέλα βασικού. Για τις υπόλοιπες θέσεις; Τόσο για τα άκρα της άμυνας όσο και για τη τριάδα στην καρδιά του κέντρου, η οποιαδήποτε πρόβλεψη θεωρείται παρακινδυνευμένη.

Ξέχωρα από το ερωτηματικό που συνόδευε κατά τις προηγούμενες μέρες την ετοιμότητα του Κοσταντίνοφ, ο κόουτς προσμέτρησε και την παρουσία των μπακ Φεράρι, Σούσιτς στο προηγούμενο παιχνίδι, προτού λάβει τις τελικές αποφάσεις. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση είναι ο Κβιλιτάια που επανήλθε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας.

Εκτός επιλογών θυμίζουμε, είναι οι Σαρφό και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Ο Γκανέζος δεν κρίθηκε απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-04T13:22:00+02:00
Go to Top