Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έρχονται εξελίξεις

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα της Λευκωσίας έχει ακόμα δύο κινήσεις για την ενίσχυση.

Αυτή την στιγμή το μεγάλο πρόβλημα στο ΑΠΟΕΛ είναι τα κενά τα οποία φαίνονται να υπάρχουν στην άμυνα, αφού ναι μεν βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα όμως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και κανείς δεν ξέρει αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που είναι μπροστά με τις διαθέσιμες επιλογές.

Είναι γνωστό ότι η μία κίνηση θα είναι για αριστερό μπακ, θέση που πονάει η ομάδα ενώ για την άλλη η συζήτηση είναι ανοικτή. Δηλαδή από την μία υπήρχε θέμα για ακραίο επιθετικό από την άλλη ένα στόπερ για βασικός θα μπορούσε να είναι μία πιο χρήσιμη επιλογή. Ο Πουρσαιτίδης βλέποντας ότι υπάρχουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση και πιο ποιοτικές μάλλον θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα κινηθεί για δύο αμυντικούς με το όλο σκηνικό να έχει εξέλιξη στα επόμενα πολύ λίγα 24ωρα αφού οι στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί.

Την ίδια ώρα πάντως στο μυαλό όλων είναι το αγωνιστικό αφού η Πάφος περιμένει και οι επιλογές είναι πολλές πλην των τιμωρημένων Ανουάρ και Ντε Βινσέντι.

 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-14T21:33:32+02:00
Go to Top