Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έτσι άρπαξε τον Έσελινγκ μέσα από τα χέρια της Ανόρθωσης

ΑΠΟΕΛ: Έτσι άρπαξε τον Έσελινγκ μέσα από τα χέρια της Ανόρθωσης

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μέσα από τα χέρια της Ανόρθωσης τον Μπερτ Έσελινγκ, κλείνοντας εύκολα και με χαμηλή δαπάνη μετεγγραφής το σημαντικότερο κεφάλαιο της χειμερινής ενίσχυσης.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης κινήθηκε αστραπιαία, κάλεσε τον Ολλανδό στο γραφείο του, τα βρήκε σε όλα μαζί του, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, συμφωνήθηκαν τα πάντα και έπεσαν οι υπογραφές. Ο ΑΠΟΕΛ θα καταβάλει €10.000 ρήτρα αποδέσμευσης στον σύλλογο της Κερύνειας, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%. Πρόκειται για χαμηλόμισθο ποδοσφαιριστή, καθώς οι νεοφώτιστοι πλήρωναν κάτι παραπάνω από €2.500 τον μήνα.

Ο Έσελινγκ αποτέλεσε επιλογή του προπονητή της ΠΑΕΕΚ Μάκη Σεργίδη. Ο Κύπριος τεχνικός τον εντόπισε πριν από δύο χρόνια, όταν αγωνιζόταν στη Γ’ Κατηγορία Ολλανδίας με τη Ντε Χράαφσχαπ. Ήρθε και βοήθησε την προσφυγική ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδό της για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία, ενώ στην τρέχουσα σεζόν είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαία που τον εντόπισε άλλωστε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλοντας να τον πάρει στην Ανόρθωση.

Είναι 22 ετών και παίρνει θέση στον κατάλογο Β, επομένως αν κάνουν δεύτερη μετεγγραφή οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα χρειαστεί να διώξουν παίκτη του υφιστάμενου ρόστερ. Διότι υπάρχει ήδη μία κενή θέση, του Ράφαελ Σάντος ο οποίος έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει πρόθεση απόκτησης δεξιού μπακ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-01-09T22:20:06+02:00
Go to Top