Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έτσι έχει η κατάσταση τώρα

Ερωτηθήκαμε πολλάκις τις τελευταίες ημέρες για το πως έχει η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις τόσο αγωνιστικά όσο και στο κομμάτι Δ.Σ και τα καταγράφουμε αναλυτικά παραθέτοντας το ρεπορτάζ.

Διαφοροποιημένα δείχνουν τις τελευταίες μέρες τα πράγματα στο ΑΠΟΕΛ όσο αφορά το διοικητικό κομμάτι αλλά και το αγωνιστικό. Η μεγάλη πίεση η οποία υπήρξε προς την πλευρά της διοίκησης για αλλαγές (με έντονες φωνές για αποχώρηση της) αλλά και στο αγωνιστικό δεν έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία είναι ενώπιον του Προδρόμου Πετρίδη και φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξουν το σκηνικό τουλάχιστον για το επόμενο λίγο διάστημα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή με το οικονομικό κομμάτι να είναι εκεί, να πιέζει και προφανώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση μέσα στο επόμενο διάστημα. Απ’τη στιγμή που στο παρών στάδιο  δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να αναλάβει το ΑΠΟΕΛ ή τουλάχιστον να κάνει κίνηση να βγει μπροστά (μιλάμε για εξωδιοικητικούς παράγοντες που μπορεί να θέλουν να μπούνε στην διοίκηση της ομάδας), ο Πετρίδης κερδίζει χρόνο προσπαθώντας να βάλει μια τάξη στο δύσκολο κομμάτι που υπάρχει στο οικονομικό ενόψει μέχρι τουλάχιστον το τέλος αγωνιστικής περιόδου. Υποχρεώσεις υπάρχουν και πιέζουν, το μισθολόγιο τρέχει άρα κανείς δεν μπορεί να πει με τα βεβαιότητα πως θα βγει χρονιά. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης προσπαθεί μέσα από μια σειρά κινήςεων να εξασφαλίσει χρηματοδότηση έτσι ώστε να βγει όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται η χρονιά και στη συνέχεια να δει πως μπορεί θα αντιμετωπίσει τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο ΑΠΟΕΛ.
Σύμμαχος του σε αυτό το κομμάτι είναι το αγωνιστικό δηλαδή ο Πουρσαιτίδης να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο. Το δείγμα γραφής με τον Ερμή είναι μικρό αλλά τουλάχιστον μπορεί να δώσει έστω και μια μικρή ηρεμία στους φίλους του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι είναι απογοητευμένοι και εξοργισμένοι με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι δεν πρόκεται αυτοί που έκαναν έντονη κριτική στην διοίκηση, να σταματήσουν να κάνουν επειδή ήρθε  μια νίκη με τον Ερμή αλλά ο Πρόδρομος Πετρίδης μπορεί να κερδίσει λίγο χρόνο έτσι να οργανώσει την αντεπίθεση του.
Με κανένα παράγοντα να μην δείχνει ικανός ή έτοιμος να βγει μπροστά για να κάνει κίνηση για την προεδρία του ΑΠΟΕΛ αλλά και τον Πρόδρομο Πετρίδη σε καμμία περίπτωση να μην θέλει να αποχωρήσει από την θέση του, αυτή την ώρα τουλάχιστον δεν προκύπτει θέμα για οποιαδήποτε αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας. Άλλωστε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει καλά ότι κύριο μέλημα του είναι αυτή τη στιγμή να βελτιωθεί η κατάσταση στους δύο επίμαχους τομείς που αναφερθήκαμε παραπάνω. Αν τα καταφέρει είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.
ΑΛΚΗΣ ΜΠΟΤΣΟΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-10T18:27:48+02:00
Go to Top