Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έχει σχηματίσει άποψη για τους «αδύναμους κρίκους»

ΑΠΟΕΛ: Έχει σχηματίσει άποψη για τους «αδύναμους κρίκους»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Γράψαμε και χθες ότι όσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κεφάλαιο μετεγγραφών για τον ΑΠΟΕΛ, άλλο τόσο συγκεντρώνει το αντίστοιχο των αποχωρήσεων. Διότι δεν είναι η συνηθισμένη ιστορία που ο προπονητής, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μικ Μακάρθι, πρέπει να αποφασίσει ποιοι τρεις… πλεονάζουν (υπάρχει θέση κενή στον κατάλογο Α λόγω της μετεγγραφής του Μούσα Αλ Τάαμαρι στη Λέουβεν).

Σίγουρα ο Ιρλανδός έχει άποψη για τους αδύναμους «κρίκους», ωστόσο χρειάζεται να περιμένει για να δει ποιοι άλλοι θα εκφράσουν πρόθεση για να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Κάτι που ισχύει για τους Μάικ Γένσεν και Ομέρ Ατζίλι. Για τον πρώτο το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ για τον δεύτερο θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος που θα εκδοθεί το διαζύγιο (αν τελικά υπάρχει κατάληξη).

Την ίδια ώρα, όμως, τα πρόσφατα ισραηλινά δημοσιεύματα θέλουν και τον Μπεν Σαχάρ να «φλερτάρει» με την ιδέα της επιστροφής του στην πατρίδα του. Άλλος ένας λόγος δηλαδή που υποχρεώνει τον Μακάρθι να περιμένει προτού πάρει τις αποφάσεις του.

Από εκεί και πέρα, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πάτησαν χορτάρι χθες. Στον Αρχάγγελο είχαν «παγώσει» τα πάντα μετά την έξαρση του ιού στις τάξεις του, με αποτέλεσμα οι πόρτες να κλείσουν και όλοι να μπουν σε περιορισμό.

Η αρνητική απάντηση της ΚΟΠ για αναβολή του αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην Καρμιώτισσα (εξ αναβολής) θέτει σε κινητοποίηση τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο. Ο Μακάρθι πρέπει να καταρτίσει πλάνο μίνι προετοιμασίας, ώστε οι παίκτες να επανέλθουν και να είναι έτοιμοι μετά από απραξία αρκετών ημερών. Ο Ιρλανδός τεχνικός αναμένεται πως δεν θα έχει στη διάθεσή του κάποιους παίκτες λόγω καραντίνας, ωστόσο θα προσπαθήσει με όσους έχει στη διάθεσή του να ετοιμάσει τους γαλαζοκίτρινους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-23T07:29:04+02:00
Go to Top