Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Έχουν ανοιχτά τα «ραντάρ» τους

ΑΠΟΕΛ: Έχουν ανοιχτά τα «ραντάρ» τους

ΑΠΟΕΛ: Έχουν ανοιχτά τα «ραντάρ» τους

Εννοείται πως επικρατεί ικανοποίηση στον ΑΠΟΕΛ για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς μετά από 11 αγωνιστικές αυτή βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο δεν εφησυχάζουν μιας κι ο δρόμος μέχρι την καρό σημαία του τερματισμού είναι μακρύς. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του, αξιολογούν το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, καταγράφουν τις οποιεσδήποτε αδυναμίες και σε συνεργασία με τη διοίκηση Πρόδρομο Πετρίδη, θα δράσουν αναλόγως στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τον περασμένο μήνα, ήδη, εντάχθηκε στο ρόστερ ο 22χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Τζέφερσον Σόουζα, ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Φλουμινένσε και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη στη χειμερινή περίοδο. Στον ΑΠΟΕΛ, έχουν τα μάτια τους ανοιχτά σε περιπτώσεις που ενδεχομένως να παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα και θα μπορούν να ενισχύσουν το σύνολο.

«Τσεκάρουν» τόσο την εγχώρια αγορά όσο και αυτή του εξωτερικού, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Μάλιστα, παίκτες έχουν περάσει ήδη από το γαλαζοκίτρινο… σκάνερ. Τα περισσότερα βλέμματα πέφτουν σε επιθετικούς αφού, αποδεδειγμένα πρόκειται για θέση που δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός επιλογών. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός πως ο εξτρέμ Σταύρος Γαβριήλ αναγκαστικά «υποδύθηκε» τον ρόλο του στράικερ, ο Τομανέ δεν μπήκε δυναμικά στην εξίσωση του συνόλου (παραμένει «άσφαιρος»), την ίδια ώρα που οι συμβατικές δεσμεύσεις με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια εκπνέουν τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-17T19:34:00+02:00
Go to Top