Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ή μαζί θα πετύχουν ή μαζί θα… φάνε τα μούτρα τους

ΑΠΟΕΛ: Ή μαζί θα πετύχουν ή μαζί θα… φάνε τα μούτρα τους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στη ζυγαριά το τελευταίο διάστημα, αφού το θέμα είναι επίκαιρο λόγω της κακής πορείας του ΑΠΟΕΛ, μπαίνουν και οι δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού του. Είναι φυσικό, όμως, σε περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κάμψης και κατά συνέπεια έντονης απογοήτευσης να ακούγονται ή να γράφονται ακραίες απόψεις, που παραπέμπουν σε καλοκαιρινό… ολικό λίφτινγκ. Και ακόμα έχουμε Νοέμβριο!

Η αξιολόγηση όμως είναι δουλειά του εκάστοτε προπονητή, που στην παρούσα φάση είναι ο Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός δουλεύει εδώ και δύο εβδομάδες στον Αρχάγγελο και ίσα που έμαθε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, δεν μπορεί να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο «αφεντικό», αλλά όχι στους ποδοσφαιριστές. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία και επομένως ή μαζί θα πετύχουν ή μαζί θα… φάνε τα μούτρα τους.

Είναι επίσης και μια άλλη παράμετρος. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατηγορήθηκε ουκ ολίγες φορές για τις αποζημιώσεις που κλήθηκε να πληρώσει. Όπως και για το ράβε-ξήλωνε σε κάθε θερινή μετεγγραφική περίοδο, που επέφερε την έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας. Κάτι για το οποίο υποφέρει η ομάδα τους και κατά συνέπεια οι οπαδοί της όταν την παρακολουθούν.

Συνεπώς, ο Μακάρθι και η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη δύο επιλογές έχουν προς το παρόν. Η πρώτη αφορά στην όσο το δυνατόν περισσότερη βελτίωση του υφιστάμενου ρόστερ έως τον Ιανουάριο. Η δεύτερη έχει να κάνει στην απόφαση για τις θέσεις που πονά περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ (σύμφωνα με τον πρόεδρό του, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αριστερού μπακ) και η προσπάθεια για ευστοχία 100% στις επιλογές. Εν κατακλείδι, ενδεχόμενη βελτίωση εικόνας και αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με επιτυχημένο χειμερινό σχεδιασμό, μπορεί να δημιουργήσει διαφορετική εντύπωση για την πλειονότητα του έμψυχου δυναμικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-12T22:22:18+02:00
Go to Top