Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αίτημα να μην ξαναπαίξει το 2020

ΑΠΟΕΛ: Αίτημα να μην ξαναπαίξει το 2020

Επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ στην οποία ζητά όπως αναβληθούν οι αγώνες του μέσα στο 2020 έστειλε ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής 24 επιβεβαιωμένα κρούσματα μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος σημειώνουν ότι δεν θα έχουν τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών για να αγωνιστούν, αφού αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη ενδεκάδα, ούτε ακόμα και αν προσμετρηθούν όλοι οι τερματοφύλακες του ρόστερ.

Στην επιστολή του ο ΑΠΟΕΛ τονίζει πως από την στιγμή που το διάταγμα της Κυβέρνησης δεν επέτρεπε το τελευταίο διάστημα να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών δεν υπάρχει το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο ώστε να ετοιμαστούν παίκτες από την ομάδα U19.

Οι γαλαζοκίτρινοι σημειώνουν τη διαφορά της παρούσας κατάστασης σε σχέση με το ίσχυε στις περιπτώσεις της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού, οι οποίοι όταν ταλανίστηκαν από τον κορωνοϊό αναγκάστηκαν να παραταχθούν με ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ ένας αγώνας αναβάλλεται όταν βρεθούν τέσσερα κρούσματα σε διάστημα μίας βδομάδας, όμως όπως σημειώνεται η τελική απόφαση για την κάθε αναβολή αγώνα λαμβάνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ η οποία έχει πλέον το… μπαλάκι στα χέρια της. Θυμίζουμε πως έχουν αναβληθεί και οριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο οι αγώνες του ΑΠΟΕΛ με Καρμιώτισσα (14η αγωνιστική), Απόλλωνα (φάση των «16» του Κυπέλλου) και ΑΕΚ (15η αγωνιστική).

Ουσιαστικά, ο ΑΠΟΕΛ ζητά όπως αναβληθούν οι αγώνες με ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική στις 23 Δεκεμβρίου και Καρμιώτισσα στις 28 Δεκεμβρίου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-15T22:43:45+02:00
Go to Top