Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ανάμεσα στην προσδοκία και την πραγματικότητα

ΑΠΟΕΛ: Ανάμεσα στην προσδοκία και την πραγματικότητα

Με την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μπαίνει αισίως στην τελική ευθεία, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε θέση που θα ήθελαν πολλές ομάδες: να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με σημαντικό προβάδισμα.

Όμως, η αγωνία και η πίεση παραμένουν υψηλές, καθώς ο δρόμος δεν έχει διανυθεί ολόκληρος. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και ο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, διαθέτει σχετική άνεση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, πέντε από τον Άρη και επτά από την Ομόνοια.

Το κλίμα στο προπονητικό «Αρχάγγελος» είναι αισιόδοξο, την ίδια ώρα που έχει σταλεί μήνυμα συγκέντρωσης. Ο γαλαζοκίτρινοι, γνωρίζουν πως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και ότι καμία νίκη δεν είναι δεδομένη μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής. Ο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του, υπογραμμίζουν στους παίκτες τη σημασία της συγκέντρωσης και της αφοσίωσης σε κάθε αγώνα.

Με «μαξιλαράκι» ασφαλείας και 15 βαθμούς να διακυβεύονται, ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά το 2019. Η εμπειρία από προηγούμενες σεζόν, όπου η πίεση και οι ανατροπές έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στην τελική κατάληξη, αποτελεί σημαντικό μάθημα που έχει διδαχθεί η ομάδα.

Η τακτική και γενικότερα ο τρόπος προσέγγισης των επόμενων αναμετρήσεων θα είναι καθοριστικές, με τον ΑΠΟΕΛ να επιδιώκει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να εδραιώσει τη θέση του στην κορυφή. Κάθε νίκη από εδώ και πέρα έχει διπλή σημασία κι ως εκ τούτου, τα πάντα περιστρέφονται πλέον γύρω από τη νέα αποστολή απέναντι στην Ανόρθωση (7/4, ΓΣΠ), με τα εισιτήρια στη νότια κερκίδα να έχουν ήδη «εξαφανιστεί».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-03T20:17:00+02:00
Go to Top