Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση-αναβάθμιση χορηγίας

ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση-αναβάθμιση χορηγίας

ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση-αναβάθμιση χορηγίας

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση και αναβάθμιση της χορηγίας με την εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών Prodromou & Makriyiannis Insurance Underwriting Agencies Ltd για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022/2023:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση και αναβάθμιση της χορηγίας με την εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών Prodromou & Makriyiannis Insurance Underwriting Agencies Ltd για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022/2023.

Πρόκειται για μια συνεργασία που συνεχώς ενισχύεται αφού φέτος, το εμπορικό σήμα του Νέου Επίσημου χορηγού τοποθετείτε στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας, στο πίσω μέρος των επίσημων εμφανίσεων μας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Prodromou & Makriyiannis θέλει να γνωστοποιήσει στο κόσμο, τις υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει και το μεγάλο εύρος ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει. Η εταιρεία καλύπτει στο έπακρο τόσο ατομικές, όσο και επιχειρηματικές ασφαλιστικές ανάγκες ενώ έχει πρωτοπορήσει λανσάροντας στην αγορά ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων για επιχειρήσεις, ταυτόχρονα μέσω της χορηγίας θέλει να προβάλει την κοινωνική της ευθύνη και στο τομέα του αθλητισμού γενικότερα.

Η Prodromou & Makriyiannis, μέσα από την μακρόχρονη ιστορία της, ενισχύει τον Επαγγελματία Ασφαλιστικό Σύμβουλο και ως ένας εκ των διαχρονικών υποστηρικτών του ΠΣΕΑΔ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) θα ενημερώσει τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, για τα πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα που αποκομίζει ο καταναλωτής όταν συμβάλλεται με επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Μέσα από αυτό το τρόπο αναδεικνύεται ο θεσμός της ασφάλισης και η σωστή επαγγελματική ασφαλιστική συμβουλή, η οποία στη τελική λειτουργεί καταλυτικά για την αγορά του κατάλληλου ασφαλιστικού προϊόντος αλλά και για τη σωστή διαχείριση στη περίπτωση απαίτησης».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-12T11:17:14+02:00
Go to Top