Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης, «κλειδώνει» ο συνδυασμός Κυριακίδη

ΑΠΟΕΛ: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης, «κλειδώνει» ο συνδυασμός Κυριακίδη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο διοικητικό «μέτωπο» και το «κτίσιμο» της επόμενης μέρας από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στον ΑΠΟΕΛ. Η ημερομηνία διεξαγωγής της Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης παραμένει άγνωστη, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα και το τρίτο lockdown που τέθηκε σε ισχύ από τη Δευτέρα 26 Απριλίου έως τις 9 Μαΐου δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Το θετικό σενάριο αναφέρει ότι μέσα ή τέλη Μαΐου θα είναι εφικτό να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, ώστε να μπει το νερό στ’ αυλάκι.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, κατά τα φαινόμενα, θα υπάρξει εκλογική «μονομαχία» για την προεδρία της εταιρείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αργεί η ώρα που ο Πρόδρομος Πετρίδης θα κοινοποιήσει την πρόθεση επαναδιεκδίκησης του διοικητικού θώκου. Ο νυν πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων θα απευθυνθεί στον κόσμο και τους μετόχους της εταιρείας καταθέτοντας πλάνο λειτουργίας για τα επόμενα χρόνια που θα αφορά την οικονομική και την αγωνιστική διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει ήδη δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να καταθέσει υποψηφιότητα και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχεδόν «κλειδώσει» ο συνδυασμός του.

Ανεξαρτήτως των εξελίξεων που θα προκύψουν στα διοικητικά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήδη επεξεργάζεται το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Η ανάγκη ραγδαίας μείωσης του μπάτζετ είναι αδήριτη και προς αυτή την κατεύθυνση αναζητούνται μετεγγραφικοί στόχοι. Την ίδια ώρα, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή στο εγχείρημα «εκκαθάρισης» του υφιστάμενο έμψυχου δυναμικού, αφού στόχος είναι να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν έχοντας μάλιστα υψηλές απολαβές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-04-26T12:08:06+02:00
Go to Top