Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αποχωρήσεις… μέρος 2ο, οι πέντε της νέας «μαύρης λίστας»

ΑΠΟΕΛ: Αποχωρήσεις… μέρος 2ο, οι πέντε της νέας «μαύρης λίστας»

Η διακοπή των συμβολαίων με τους Μιγκέλ Σίλβα, Αρτούρ Ζορζ, Αντχε Νούχιου και Μπεν Σαχάρ, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που οι εν λόγω ποδοσφαιριστές είχαν βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, από το ταμείο των γαλαζοκιτρίνων βγήκε σεβαστό ποσό ώστε να συναινέσουν σε πρόωρο διαζύγιο.

Λίγες μέρες πριν από το τέλος του πρώτου σκέλους της προετοιμασίας και την αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει σχεδόν καταλήξει σε νέα «μαύρη λίστα». Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο, ωστόσο «περισσεύουν» από το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για τους πλείστους, κάναμε αναφορά προ εβδομάδων. Δηλαδή στους Κώστα Αποστολάκη, Κάρλος Ντίας και Χρίστο Σιέλη. Σε αυτούς, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, προστίθενται οι Ανδρέας Κατσαντώνης, Ομάρ Χάνι.

Για τους δύο τελευταίους, παρά το γεγονός πως η λήξασα σεζόν τελείωσε με θετικό πρόσημο, ο Ελλαδίτης προπονητής κρίνει ότι στη θέση που αγωνίζονται υπάρχει πλέον πλειάδα επιλογών και θα ήταν καλύτερο να δοθούν με τη μορφή δανεισμού ώστε να έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Η διοίκηση, λοιπόν, είναι υποχρεωμένη να βρει άλλη μία φορά τη λύση με όλους τους «κομμένους» παίκτες. Θα αναζητηθεί η φόρμουλα με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για να δοθούν δανεικοί καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω αποζημιώσεις.

Από εκεί και πέρα, έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού σχεδόν το 90% των ποδοσφαιριστών. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούν να υποχρεώσουν κανέναν να προχωρήσει σε εμβολιασμό αν δεν το θέλει, σημειώνοντας παραλλήλως ότι με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς, άτομο που δεν είναι εμβολιασμένος πρέπει να προσκομίζει PCR κάθε τρεις μέρες. Όσον αφορά στον Σαμπάλα, ταξιδεύει σήμερα από Αργεντινή για Κύπρο αφού έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανόν οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ κατά την περίοδο του βασικού σκέλους της προετοιμασίας στη Βουλγαρία να μεταδοθούν ζωντανά από την Cablenet.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-07-10T10:15:05+02:00
Go to Top