Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: 8 συλλήψεις οπαδών για ρόπαλο, σιδερογροθιές, κάνναβη και καπνογόνο θαλάσσης

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: 8 συλλήψεις οπαδών για ρόπαλο, σιδερογροθιές, κάνναβη και καπνογόνο θαλάσσης

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: 8 συλλήψεις οπαδών για ρόπαλο, σιδερογροθιές, κάνναβη και καπνογόνο θαλάσσης

Χειροπέδες σε 8 πρόσωπα πέρασαν χθες μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργήθηκαν πριν την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18: 15 το απόγευμα χθες μέλη των αντιοχλαγωγικών ομάδων ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια τσάντα η οποία περιείχε πέντε κουκούλες, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, δύο σιδερογροθιές, δύο σπρέι μπογιάς και δύο πυρσοί, τα οποία ο πρώτος 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικά του. Επίσης στην κατοχή του δεύτερου 21χρονου εντοπίστηκαν 11 κροτίδες. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Επίσης, ανακόπηκε για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, ο οδηγός παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας μια τσάντα η οποία περιείχε μία φωτοβολίδα, μία κουκούλα και δύο σπαστήρες με ίχνη ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 25χρονος, ο οποίος επέβαινε στο όχημα φέρεται να παραδέχθηκε ότι η τσάντα είναι δική του και συνελήφθη. Επίσης, εντοπίστηκε δεύτερη τσάντα η οποία περιείχε 10 φωτοβολίδες για τις οποίες ο 29χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικές του και επίσης συνελήφθη. Από περαιτέρω έλεγχο εντοπίστηκε μια αθλητική τσάντα η οποία περιείχε ένα καπνογόνο θαλάσσης και δύο φωτοβολίδες χειρός για τα οποία ο δεύτερος 25χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικά του. Εντοπίστηκε επίσης ένα πτυσσόμενο ρόπαλο το οποίο φέρεται να ανήκει σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση.

Σε άλλο έλεγχο οχήματος που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε σε αυτό ένα ξύλο μήκους 90 εκατοστών. Ο 24χρονος οδηγός του οχήματος, κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Όλοι οι πιο πάνω συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση των υποθέσεων.

Τέλος, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε 20χρονο από την επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκε στο τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, ένα χειροποίητο τσιγάρο μήκους 10 εκατοστών το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης και συνελήφθη. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας και την ΥΚΑΝ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-04-11T08:19:33+02:00
Go to Top