Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Από εδώ… περνάει ο τίτλος

Τη σημαντικότητα του να κερδίζει κανείς εντός έδρας, ιδιαίτερα τα ντέρμπι, την τονίσαμε αρκετές φορές μέσα από το ρεπορτάζ μας. Αν υπάρχει λοιπόν μια ομάδα η οποία αξιοποίησε όσο τίποτε άλλο την έδρας της, αυτή δεν είναι άλλη από τον ΑΠΟΕΛ.

Σε σύνολο 13 αγώνων εντός έδρας, μάζεψε 35 βαθμούς, έχοντας σκοράρει 34 τέρματα και δεχόμενος μόλις 6. Την ίδια στιγμή, καμιά ομάδα δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από το ΓΣΠ ενώ λίγες ήταν και οι ομάδες από το τοπ 6 που κατάφεραν να «πληγώσουν» τον ΑΠΟΕΛ.

Όλα αυτά τα δεδομένα και εφόσον διατηρηθούν, κρίνονται αρκετά για να χαρίσουν τον τίτλο στην ομάδα της Λευκωσίας. Σε δύο αγώνες με την ομάδα της Πάφου, δεν έχει δεχτεί μάλιστα τέρμα και στόχος είναι αυτό το σερί να συνεχιστεί και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Γενικότερα οι αριθμοί των γαλαζοκιτρίνων στο ΓΣΠ και πολύ περισσότερο η διατήρησή τους, θεωρούμε πως είναι «κλειδί» στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όχι ότι τα εκτός έδρας έχουν λιγότερη σημασία, εκεί που οι αριθμοί της ΑΕΚ είναι λίγο καλύτεροι από αυτούς του ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε η ομάδα της Λάρνακας, ήταν μια από τις ομάδες που κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ. Για την ώρα σημασία έχει σε κάθε αγωνιστική να διατηρείται αυτή η διαφορά που υπάρχει τόσο από τον Άρη (+4) όσο και από την ΑΕΚ (+5), μέχρι την στιγμή που θα κληθούν οι γαλαζοκίτρινοι να αντιμετωπίσουν τις δύο αυτές ομάδες.

Για την ώρα προέχει η Πάφος, με τον στόχο να μην είναι κάτι διαφορετικό από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Για να συμβεί αυτό λοιπόν, θα χρειαστεί η απαραίτητη αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-02T12:45:00+02:00
Go to Top