Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Από τους ίδιους εξαρτάται! –

Η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας περνάει απο τα πόδια των παικτών του ΑΠΟΕΛ και δεν δείχνουν καμία… διάθεση να την αφήσουν

Μερικές μέρες μετά από το ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι ακολουθεί, που και αυτό με τη σειρά του τιτλοφορείται απολύτως φυσιολογικά ως ντέρμπι κορυφής. Η διαφορά μόλις δύο βαθμών που χωρίζει τον ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση, δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα γύρω από το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας. Οι γαλαζοκίτρινοι από την πλευρά τους πάντως στο ντέρμπι (κορυφής) που προηγήθηκε και είχε παρόμοιο βαθμό δυσκολίας τα πήγαν περίφημα και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σίγουρα η εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά ήταν εντελώς διαφορετικό το πρόσωπο και η εικόνα που έδειξε ο ΑΠΟΕΛ στο β’ μέρος. Όλοι αναμένουν λοιπόν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα τόσο λόγω του ότι θα αγωνιστεί εντός έδρας σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ όσο και για το γεγονός ότι θα έχει τις σημαντικές επιστροφές των Βιγιαφάνιες και Πέτροβιτς.

Όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, η παραμονή ή όχι του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα δικά του πόδια. Όσο αυτό ισχύει, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν καμιά διάθεση να το αφήσουν να αλλάξει.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-05T20:00:00+02:00
Go to Top