Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Από το «δεν το χάνει» στο «δεν μπορεί» και στη μέση ντέρμπι τίτλου

ΑΠΟΕΛ: Από το «δεν το χάνει» στο «δεν μπορεί» και στη μέση ντέρμπι τίτλου

ΑΠΟΕΛ: Από το «δεν το χάνει» στο «δεν μπορεί» και στη μέση ντέρμπι τίτλου

Είναι το πρωτάθλημα της έντονης εναλλαγής συναισθημάτων. Πριν από δύο εβδομάδες, «ο ΑΠΟΕΛ δεν το χάνει», από απόψε «ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί». Είναι αλήθεια ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες τους μετά το 2-1 απέναντι σε Πάφος FC και Άρη.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τους ΑΠΟΕΛίστες φυσικά προέρχεται από το γεγονός ότι χάθηκε η ευκαιρία για επιστροφή στην κορυφή μετά από 35 μήνες. Και ειδικά επειδή σε μια εβδομάδα είναι ορισμένο το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (Κυριακή 8 Μαΐου).

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν από τις λίγες φορές που μετά από παιχνίδι, μίλησε για προβλήματα. Ήταν φυσικό, όμως, αφού οι παρόντες δεν ήταν στα πάνω τους, να σκεφτεί κανείς τους απόντες. Θα ήθελε να είχε τους Κβιλιτάια, Εντονγκαλά και Ντε Βινσέντι για να αλλάξει κάτι στο ματς. Δεν τους είχε και ίσως να ήταν διαφορετικά εάν ήταν διαθέσιμοι.

Όπως και να έχει, η ευκαιρία χάθηκε και πίσω δεν γυρνά. Υπάρχει το ματς της χρονιάς με τον Απόλλωνα την άλλη Κυριακή στη Λεμεσό. Η αποστολή εννοείται πως είναι πάρα πολύ δύσκολη στο ντέρμπι τίτλου.

Ωστόσο, σε τέτοιο παιχνίδι είναι ο ορισμός του «όλα μπορούν να συμβούν». Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν την εβδομάδα που έρχεται με στόχο άλλη μία έντονη εναλλαγή συναισθημάτων, αυτή τη φορά υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-05-01T21:17:00+02:00
Go to Top