Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Από το «πρέπει» στις υπογραφές

ΑΠΟΕΛ: Από το «πρέπει» στις υπογραφές

ΑΠΟΕΛ: Από το «πρέπει» στις υπογραφές

Η ήττα στην πρεμιέρα δεν άλλαξε τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ. Επιτάχυνε, όμως, αποφάσεις που είχαν ήδη ωριμάσει ή καλύτερα «φώναζαν» από μακριά. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν καταλήξει ότι το ρόστερ χρειάζεται ακόμη ουσιαστικές παρεμβάσεις και πλέον δρομολογούν τρεις κινήσεις σε θέσεις που κρίθηκαν κομβικές: τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός και μέσος.

Και ασφαλώς, η επιστροφή του Αντονίν Μπαράκ βρίσκεται πάνω απ’ όλες. Ένα μήνα μετά το απρόσμενο ναυάγιο της αρχικής συμφωνίας, ο 31χρονος Τσέχος βρίσκεται ξανά μίαν ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ. Οι δίαυλοι επικοινωνίας δεν έκλεισαν, τα ζητήματα που είχαν προκύψει ξεπεράστηκαν και η υπόθεση οδηγείται πλέον προς κατάληξη. Δεν πρόκειται για συμπληρωματική προσθήκη. Ο Μπαράκ είναι ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο μπορεί να αλλάξει η λειτουργία ολόκληρης της μεσαίας γραμμής, προσθέτοντας ποιότητα, δημιουργία, μέγεθος και κυρίως προσωπικότητα σε σκέλος όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει σαφώς περισσότερα.

Η ενίσχυση, όμως, δεν σταματά εκεί. Ο Άλβαρο Καρίγιο βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και προορίζεται να αυξήσει τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας, θέση στην οποία η ανάγκη για επιπλέον λύση είχε εντοπιστεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Όλιβερ Ζελένικα, από την άλλη, εντάχθηκε στις προπονήσεις και περιμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών για να εγγραφεί, βάζοντας νέο δεδομένο στον ανταγωνισμό για τον «άσο».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ούτε πανικός ούτε εφησυχασμός

Το κοινό σημείο και των τριών υποθέσεων είναι το εμπάργκο. Και εδώ έρχεται να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία η μετεγγραφή του Νικόλα Κούτσακου. Η πρώτη δόση από την ομάδα που τον απέκτησε είναι προγραμματισμένη για σήμερα και θα κατευθυνθεί στην τακτοποίηση της οφειλής που κρατά ενεργό το απαγορευτικό.

Με την πληρωμή και την άρση του εμπάργκο, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει πλέον τον δρόμο ανοικτό για να μετατρέψει τρεις προχωρημένες υποθέσεις σε τρεις εγγραφές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-09-01T08:05:00+02:00
Go to Top