Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Από το 87% πέρσι στο 15% φέτος!

ΑΠΟΕΛ: Από το 87% πέρσι στο 15% φέτος!

ΑΠΟΕΛ: Από το 87% πέρσι στο 15% φέτος!

Το ένα μετά το άλλο «κατάπινε» τα 90λεπτα κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας μάλιστα την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα. Ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό, στα 39 παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις σε 5 εξ αυτών δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Εφτασε στο εκπληκτικό ποσοστό του 87%, αποτελώντας έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ, αλλά ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έσπασε, εν ολίγοις, τα κοντέρ! Σε πολλά ματς και ενώ το χρονόμετρο «έδειχνε» καθυστερήσεις, έτρεχε ξοπίσω την μπάλα λες κι ήταν το πρώτο λεπτό.

Φέτος; Μπορεί να αγωνίστηκε στα 13 από τα 17 επίσημα παιχνίδια, αλλά μόλις σε 2 εξ αυτών μέτρησε φουλ 90λεπτο, με το ποσοστό να είναι ομολογουμένως πολύ φτωχό για τα δικά του δεδομένα (15%). Δεν ολοκλήρωσε κανέναν εκ των τεσσάρων αγώνων που έπαιξε στην προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ, την ίδια ώρα που στο τρέχον πρωτάθλημα διατηρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σε δύο αναμετρήσεις (Ομόνοια, ΑΕΛ).

Η αλήθεια είναι πως ο φετινός ΑΠΟΕΛ, έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με πέρσι στη θέση που αγωνίζεται ο Σαρφό. Την ίδια ώρα, όμως, ο 28χρονος Γκανέζος δεν παρουσιάζεται το ίδιο «φρέσκος» σε σχέση με πέρσι. Στα πλείστα ματς, μετά από τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, φαίνεται πως ξεμένει σταδιακά από δυνάμεις.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, όχι μόνο επενδύουν πολλά στον βραχύσωμο άσο για άλλη μία σεζόν, αλλά εμφανίζονται σίγουροι πως μετά τη διακοπή, θα επανέλθει στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις του». Εξάλλου, αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του πρωταθλήματός μας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-20T21:02:00+02:00
Go to Top