Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: «Αρνητικές ή εχθρικές διαιτησίες» (αιχμές για την παρουσία κόσμου)

Ο Έφορος Τύπου του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλουτάρχου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη χθεσινή καυστική ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων» για τη διαιτησία του αγώνα με τον Κεραυνό (διαβάστε ΕΔΩ).

«Αυτός θα είναι η εντύπωση που θα σχηματίσει κάποιος που δεν έχει δει το παιχνίδι όταν δει το σκορ. Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως η διαφορά εκτοξεύθηκε η διαφορά. Όταν στη 2η περίοδο αποβάλλονται τρεις καλαθοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίζεσαι για να πάρεις το παιχνίδι, με αντιπάλους της ποιότητας και του επιπέδου του Κεραυνού η διαφορά είναι πολύ εύκολο να εκτοξευθεί. Ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς αρνητικών διαιτησιών που προηγήθηκαν. Υπήρξαν παιχνίδια που χάθηκαν λόγω διαιτητικών αποφάσεων. Δεν σημαίνει επειδή είχαμε τραυματισμούς και άλλα προβλήματα στην αρχή της σεζόν και τώρα είναι πλήρεις να παρεμβαίνει στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας μας να διεκδικήσει τους στόχους της. Θα καταγγελθεί η διαιτησία, θα επιμείνουμε και θα επαναφέρουμε το αίτημά μας για κάθοδο ξένων διαιτητών στα πλέι οφ. Περιμένουμε από την ΚΟΚ να μας εξηγήσει τους λόγους που απέρριψε το αίτημά μας για κάθοδο ξένων διαιτητών. Οι αρνητικές ή εχθρικές διαιτησίες κατά της ομάδας μας δεν είναι ψεσινό φαινόμενο. Για να φτάσουμε στο σημείο αυτό, αντιλαμβάνεστε το αίσθημα αδικίας που νιώθουμε. Ψες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Κλείνοντας εξέφρασε το παράπονό του για την παρουσία κόσμου στα εκτός έδρας παιχνίδια, περισσότερου από το προβλεπόμενο: «Πριν κλείσουμε θέλω να θέσω ένα ερώτημα. Πως γίνεται σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε, ο κόσμος να είναι κατά πολύ περισσότερος από αυτόν που προβλέπει το πρωτόκολλο. Πέφτει πρόστιμο, αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα μπορούσαμε και εμείς να το κάνουν. Για αυτό το πράγμα πέραν του ότι είναι απαράδεκτο αγωνιστικά, εμπεριέχει και κινδύνους για την υγεία».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-24T09:08:40+02:00
Go to Top