Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αρχή με τον «πονοκέφαλο» και ενίσχυση από Κύπρο

ΑΠΟΕΛ: Αρχή με τον «πονοκέφαλο» και ενίσχυση από Κύπρο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Άλλοι δύο αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί η χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Σάββας Πουρσαιτίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το κατά πόσο οι θετικές εντυπώσεις που αφήνουν ορισμένοι θα αποτελέσουν διαβατήριο συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα και την επόμενη σεζόν θα το δείξει ο χρόνος.

Όσο κυλάει ο χρόνος και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν θα εντείνονται οι διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά την ανακοίνωση του Θεόδωρου Κυριακίδη ότι δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό και στα διοικητικά της εταιρείας με τον Πρόδρομο Πετρίδη να «τρέχει» μόνος ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου.

Ως εκ τούτου η παρούσα διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός. «Πονοκέφαλος» αποτελούν οι συμβατικές υποχρεώσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τέτοιοι είναι, για παράδειγμα, οι Αρτούρ Ζορζ, Μπεν Σαχάρ, Μιγκέλ Σίλβα και Άντχε Νούχιου. Και οι τέσσερις διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και για να αποχωρήσουν θα πρέπει είτε να συναινέσουν σε διαζύγιο είτε να αποζημιωθούν. Στη «μαύρη» λίστα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν διαπραγματεύσεις και με όσους παίκτες συνεχίσουν ώστε να μειωθεί όσο το δυνατό περισσότερο το μισθολόγιο της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε, με δεδομένη την πρόθεση δραματικής μείωσης του μπάτζετ και της ανάγκης ενίσχυσης με σημαντικό αριθμό παικτών πρώτιστο μέλημα αποτελεί το ξεκαθάρισμα με τις περιπτώσεις όσων δεν υπολογίζονται.

Όσον αφορά την ενίσχυση, μετά τον υποβιβασμό της Ένωσης, ο Δημήτρης Θεοδώρου πρέπει να θεωρείται το πρώτο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προχωρημένες κι άλλες περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-21T13:29:52+02:00
Go to Top