Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αρχίζουν (σχεδόν) από το μηδέν

ΑΠΟΕΛ: Αρχίζουν (σχεδόν) από το μηδέν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ καλούνται να δράσουν υπό ειδικές συνθήκες και υπό περιορισμένο και συγκεκριμένο μπάτζετ για να δημιουργήσουν μία ομάδα σχεδόν από το μηδέν. Εάν κατά τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η δυνατότητα να ξοδέψουν κάτι παραπάνω, το βαλάντιο αυτό το καλοκαίρι δεν επιτρέπει χουβαρνταλίκι. Η οικονομική κατάσταση, όπως επεξηγήθηκε αρκετές φορές, δεν σηκώνει αλόγιστες σπατάλες και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί η διοίκηση, με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να αναλύει το σχέδιο δράσης σε συνέντευξη Τύπου.

«Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρμόζει στην ιστορία και που θα μπορεί ο κόσμος να τη βλέπει και να έχει απαιτήσεις», ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, με την έκφραση στο πρόσωπό του να λέει πάρα πολλά. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και ασφαλώς ο ίδιος δεν βλέπουν την ώρα που το μαρτύριο θα τελειώσει, η κατάσταση θα ηρεμήσει και θα ανατείλει ξανά ο ήλιος. Γιατί στο φετινό σύνολο δεν υπήρχε καμία απολύτως στόχευση ώστε να αποσαφηνιστεί μια κατεύθυνση και μοιραία η εικόνα ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια απογοητευτική.

Όσο κι αν είμαστε ρεαλιστές κι αναγνωρίζουμε ότι η έλλειψη κινήτρου αποτελεί σημαντικό παράγοντα, μαζί και η απογοήτευση από το ότι εδώ και καιρό υπάρχουν αγώνες καθαρά διαδικαστικοί, το πράγμα πάει αλλού από μόνο του. Αδιαφορία και εμφανίσεις πολύ πιο κάτω του μετρίου εννοείται πως δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τον ΑΠΟΕΛ. Πόνεσαν τα μάτια και της διοίκησης να βλέπει ποδόσφαιρο χωρίς κανένα ρυθμό στην επίθεση και καμία ορθολογική σκέψη.

Μετά τις προχθεσινές εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, δρομολογούνται άμεσες και στοχευόμενες ενέργειες από τον Πρόδρομο Πετρίδη για το «χτίσιμο» ενός νέου αγωνιστικά ΑΠΟΕΛ. Διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Ελλαδίτη προπονητή, πράττοντας αναλόγως.

Στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ περί τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν οι πρώτες μετεγγραφές. Υπενθυμίζουμε τη συμφωνία με τον Δημήτρη Θεοδώρου της Ένωσης. Παραλλήλως, εντατικοποιούνται οι επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-22T10:22:16+02:00
Go to Top