Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Ας σταματήσουν οι “πληροφοριοδότες” – O κόσμος μας να λειτουργεί με κριτική σκέψη»

ΑΠΟΕΛ: «Ας σταματήσουν οι “πληροφοριοδότες” – O κόσμος μας να λειτουργεί με κριτική σκέψη»

ΑΠΟΕΛ: «Ας σταματήσουν οι “πληροφοριοδότες” – O κόσμος μας να λειτουργεί με κριτική σκέψη»

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ σχετικά με διάφορα ρεπορτάζ που αναφέρονται σε απόφαση αποδέσμευση ποδοσφαιριστών του, που διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Όπως ξεκαθαρίζεται, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ αναφέρεται σε διάφορους “πληροφοριοδότες” και καλεί τα ΜΜΕ να σταματήσουν να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις. Επίσης, γίνεται προτροπή στον κόσμο του να λειτουργεί με κριτική σκέψη:

«Διαβάζουμε συνεχώς διάφορα δημοσιεύματα περί απόφασης αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών μας, που διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και για την επόμενη χρονιά. Ξεκαθαρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που διατηρούν συμβόλαιο έχουν καλεστεί για να παρευρίσκονται στις προπονήσεις της ομάδας και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι “πληροφοριοδότες” και τα ΜΜΕ να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Και ας μην ξεχνούν κάποιοι ότι με μια απλή ανάγνωση των κανονισμών θα γνώριζαν πως οι ευρωπαϊκές λίστες προϋποθέτουν την παρουσία 17 ξένων ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών και όχι 15 ξένων ή κοινοτικών που αφορούν στους αγώνες πρωταθλήματος. Αν ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να προχωρήσει σε προσθήκες πέραν των υφιστάμενων κενών θέσεων μπορεί να το πράξει στο πλαίσιο των κανονισμών.

Θα παρακαλούσαμε τα ΜΜΕ να λειτουργούν στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον, τις υποτιθέμενες ειδήσεις τους.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να λειτουργεί με σύνεση και κριτική σκέψη απέναντι σε όλους όσοι αναπαράγουν ειδήσεις που αφορούν στην ομάδα μας. Και ας απομονώνει, μη προσφέροντας απλόχερα clicks, αυτούς που έχουν ως στόχο να τους ξεγελούν με τέτοιας μορφής “ειδήσεις” για να γράφουν νούμερα.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο εργάζονται για να δημιουργηθεί η σύνθεση μιας ομάδας που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου μας. Οι ανακοινώσεις ενδεχομένων νέων μετεγγραφών, θα προκύψουν όταν ολοκληρωθούν.

Εντός των επόμενων 15 ημερών, θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023. Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με τη δύναμη του κόσμου του, θα παλέψει για την 9η συμμετοχή του, σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όπως μόνο εμείς, κόσμος και ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-10T16:00:03+02:00
Go to Top