Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αυτοί το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι

ΑΠΟΕΛ: Αυτοί το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι

ΑΠΟΕΛ: Αυτοί το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι

Ανεξαρτήτως των δυσκολιών που θα συναντήσει, η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για τον ΑΠΟΕΛ. Μετά την κακή εμφάνιση με τον Άρη, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να αποδείξουν απέναντι στον Ολυμπιακό ότι διδάχθηκαν από τα λάθη τους, έκλεισαν την παρένθεση και προχωρούν ακάθεκτοι προς την υλοποίηση του τελικού στόχου τους.

Σε ένα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού, με τις ομάδες να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, η συνέπεια στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ανεξαρτήτου εμφάνισης, διαδραματίζει ασφαλώς καθοριστικό ρόλο. Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, όπου διαμορφώνονται δυναμικές. Και στον ΑΠΟΕΛ, μετά την απώλεια πέντε ολόκληρων βαθμών με το «καλημέρα», δεν έχουν περιθώρια για νέα στραβοπατήματα. Καλούνται στο τέταρτο παιχνίδι του τρέχοντος μαραθωνίου, να αιτιολογήσουν την ετικέτα του φαβορί και να οδηγηθούν στη διακοπή του λόγω εθνικών ομάδων, έχοντας ηρεμία και πρωτίστως, απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό και μόνο σκέλος.

Όσοι ρωτούν και ψάχνουν τους παίκτες που έμειναν επιλογών, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενημέρωση, σχεδόν τα πάντα καλύπτει σκοτάδι. «Ο Άντον Μάγκλιτσα είναι δύσκολο να βρεθεί στην αποστολή», ήταν η εκτίμηση του Νεκτάριο Πετεβίνου, σημειώνοντας ότι διαγνώστηκε με θλάση πρώτου βαθμού, μέχρι την Τετάρτη έκανε θεραπεία και μετά πρόγραμμα επανένταξης. Ενημέρωσε, επίσης, πως προέκυψε πρόβλημα με στραμπούληγμα στον αστράγαλο του Ματέο Σούσιτς. «Είναι απομακρυσμένη η συμμετοχή του», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά στον Τάσο Δώνη, επισήμανε ότι ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και εναπόκειται στον προπονητή αν μπορεί να κερδίσει θέση στην αποστολή.

Ο κόσμος της ομάδας σε άλλο ένα παιχνίδι θα δώσει έντονα το «παρών» του. Η ανατολική και η νότια κερκίδα του ΓΣΠ αναμένεται να πάρει πορτοκαλί χρώμα, αφού η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων πάει αρκετά καλά, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-17T07:44:00+02:00
Go to Top