Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αυτός παπάς, αυτός τατάς

ΑΠΟΕΛ: Αυτός παπάς, αυτός τατάς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου θα έχει ο Μικ Μακάρθι. Αυτό, τουλάχιστον, ζήτησε ο Ιρλανδός προπονητής σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, κατά την οποία εξέφρασε τον δικό του τρόπο σκέψης στο μετεγγραφικό πλαίσιο. Όπως ξεκαθαρίζεται από τη διοίκηση, θα δρομολογηθούν εξελίξεις, όταν ο έμπειρος τεχνικός σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Έως το τέλος του τρέχοντα μήνα η εν λόγω διαδικασία θα ολοκληρωθεί.

Για τον λόγο αυτό, όπως είχαμε γράψει προσφάτως, ο Μικ Μακάρθι ζήτησε την επιστροφή στις προπονήσεις των Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, Βούγιαντιν Σάβιτς και Κέβιν Λαφράνς ώστε να διαπιστώσει κατά πόσον θα ξαναεγγραφεί κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών στο ρόστερ. Ο Σέρβος στόπερ διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ οι συμβατικές δεσμεύσεις των άλλων δύο ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Κάτι που ενδεχομένως θα προσμετρηθεί στις τελικές αποφάσεις που θα ληφθούν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, σε χθεσινές του δηλώσεις, ανέφερε πως ο προπονητής της ομάδας είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένων αγορών, όπου θα κινηθεί για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. «Eχει υπόψη ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν τον Ιανουάριο. Τη δεδομένη στιγμή γνωρίζει την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Συν τρεις, ένας κόντρα στις προβλέψεις

«Η βαρύτητα από τον προπονητή έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα αγωνίζονται. Πρέπει 100% να αντιληφθεί τη διάθεση και τις δυνατότητες των παικτών που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του. Θα χειριστεί το κομμάτι των μετεγγραφών, όταν αξιολογήσει το ρόστερ, και στη συνέχεια θα εισηγηθεί πόσες μετεγγραφές θα γίνουν τον Ιανουάριο», πρόσθεσε.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-18T22:56:40+02:00
Go to Top