Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Αφηνιάζει αγωνιστικά υποδεχόμενος την ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Αφηνιάζει αγωνιστικά υποδεχόμενος την ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Αφηνιάζει αγωνιστικά υποδεχόμενος την ΑΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ, δείχνει αξιοσημείωτη συνέπεια και σταθερότητα απέναντι στην ΑΕΛ, κάτι που εννοείται πως θέλει να επεκτείνει στην κυριακάτικη νέα αποστολή που τον περιμένει στο ΓΣΠ. Από την αγωνιστική περίοδο 2012-13 και εντεύθεν, δηλαδή κατά την τελευταία 10ετία, φιλοξένησε την ομάδα της Λεμεσού 14 φορές στο πρωτάθλημα, μετρώντας 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Της πήρε, εν ολίγοις, τον αέρα. Από τους 42 βαθμούς που διεκδίκησε στο στάδιο της πρωτεύουσας, πίστωσε στο ταμείο 36.

Ρίχνοντας μία ματιά στον σχετικό πίνακα που παραθέτουμε, αντλούνται αυτομάτως και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, όλα ανεξαιρέτως με θετικό πρόσημο. Με εξαίρεση 2 παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε στα υπόλοιπα, φτάνοντας στον εκπληκτικό αριθμό 34. Μέσος όρος ανά ματς, δηλαδή, σχεδόν 2,5 γκολ.

Και το άλλο; Είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της δικής του εστίας μόλις 4 φορές! Δύο εξ αυτών σε μία αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί κατά την πρώτη φάση του μαραθωνίου 2013-14 και έληξε 2-2. Ο ΑΠΟΕΛ, επίσης, διατήρησε σε 11 αναμετρήσεις το μηδέν παθητικό, με τις 5 εξ αυτών να είναι στις ισάριθμες αποστολές που προηγήθηκαν.

Το τελευταίο γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Λευκωσίας από την επικείμενη αντίπαλο μέσα στο «σπίτι» του, εντοπίζεται στις 31 Μαρτίου 2018. Στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής (4η στροφή των πλέι οφ) είχε δει την εστία να παραβιάζεται στο 90ό λεπτό από τον Ζούνιορ, με τον φωτεινό πίνακα του ΓΣΠ να αναγράφει ως τελικό σκορ 3-1.

Με σύμμαχο την προϊστορία και τη δυναμική στήριξη του κόσμου του, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται εντατικά για να δώσει στον επικείμενο αγώνα συνέχεια στα θετικά αποτέλεσμα, ενισχύοντας τη δυναμική του στο τρέχον πρωτάθλημα. Με βάση την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών και του πλάνου που πιστεύει ότι θα είναι αποδοτικότερο, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα καταλήξει στις βασικές επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Apoel Ael

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-29T15:42:00+02:00
Go to Top